Nedavno je njujorški Upper West Side postao dom novog cocktail lounge bara, a vlasnik mu je glumac Michael Imperioli, zvijezda popularnih serija 'The Sopranos' (gdje glumi Christophera Moltisantija - nećaka Tonyja Soprana) i 'The White Lotus' (gdje glumi holivudskog producenta Dominica Di Grassija).

Riječ je o vrhunskom speakeasy baru i restoranu u jednom, a nosit će naziv 'Scarlet'.

Scarlet lokal
Scarlet Lounge 

Ugodan prostor od 46 četvornih metara, koji prima oko 40 ljudi, nosit će obiteljski pečat. Naime, glumac se udružio sa suprugom Victorijom koja je koristila svoje iskustvo dizajna interijera i kazališnih scena u kreiranju 'art deco' lokala koji podsjeća na Pariz ili New York 20-ih godina prošlog stoljeća.

Glumac je za strane medije izjavio kako mu se iznimno sviđa atmosfera koju je njegova supruga uspjela stvoriti, kao i da se nada da će se baviti glazbom i live nastupima, DJ-evima i traženju novih talenata na nastupe u njegovom lokalu.

Scarlet lokal
Scarlet Lounge 

Scarlet lokal
Scarlet Lounge 

Naglasak će biti na jazzu, raznovrsnim koktelima koje će pripremati Matt Burkhardt, i zalogaja poput janjećih kotleta u pistou od bosiljka i foie gras torchon. Posebno je u ponudi i 'The White Lotus' koktel, kao referenca na glumčevo pojavljivanje u seriji, a miks je Don Q Cristal Ruma, ananasa, yuzua (voće slično limunu), kokosa i šampanjca.

Scarlet lokal
Scarlet Lounge 

Scarlet lokal
Scarlet Lounge 

Bračni par bio je vlasnik sličnog lokala, Ciel Rougea, prije nešto manje od 30 godina, kada ga je službeno vodila supruga Victoria, a Michael je bio tek glumac u usponu. Godinama nakon, upravo su tamo zvijezde Sopranosa dolazile na after partyje, kao i druga lica scene kao što su Pixies i Madonna.

Michael trenutno snima novu sezonu serije American Horror Story, a navodno uskoro kreće i snimanje nove sezone serije The White Lotus.