Sljedeći tjedan već ćemo biti u rujnu, što znači da se ljetne radosti polako privode kraju. Iako, naravno, svi dobro znamo da je hrvatska obala nekad najljepša tada jer se očisti nemilih gužvi i postane idealno temperaturno ugodna za najugodnije uživanje, nekada volimo u tom razdoblju otići i negdje van granica Lijepe Naše.

Rujan kao da je idealan za putovanja, a mnogi si dane godišnjih odmora čuvaju upravo za razdoblje nakon vrhunca ljetne sezone. Ako ste jedni od tih, imamo odlične vijesti za vas.

Trenutno je moguće pronaći jeftine povratne letove do 50 eura koji vode na razne lokacije diljem Europe. U i dalje tople ili nešto hladnije krajeve - donosimo vam 15 lokacija. 

Riječ je o aviokompaniji Ryanair koja trenutno ima odličnu ponudu i najpristupačnije letove nude upravo oni. Riječ je o cijenama koje imaju uključenu malenu ručnu prtljagu koja mora stati ispod sjedala (small bag, dimenzije 40x20x25cm), a za dodatnu prtljagu (regularnih 10 kilograma) potrebno je dodatno nadoplatiti iznos.

Ako želite proći najjeftinije, za putovanja koja ne traju dulje od jednog vikenda doista je mnogo toga moguće spakirati u malene torbe, pogotovo ako znate pravilne tehnike pakiranja

Ponudu letova pronađite na ovom linku

Oslo - 29 eura
Malmo - 33 eura
Pariz - 30 eura

Pariz
Shutterstock Pariz

Marseille - 30 eura
Dusseldorf - 30 eura
Frankfurt - 30 eura
Basel - 31 euro

Marseille
Shutterstock Marseille

Milan - 30 eura
Pisa - 30 eura
Rim - 35 eura
Podgorica - 30 eura

Rim
Shutterstock Rim

Sofia - 34 eura
Baden-Baden - 33 eura
Thessaloniki - 47 eura
Valletta - 49 eura

Valletta
Shutterstock Valletta