Barbie svijet doživljava novi globalni procvat prije svega zahvaljujući filmu redateljice Grete Gerwig koji u kina dolazi 19. srpnja a u kojem su glavne uloge legendarnih Barbie (lutka stvorena davne 1959. godine ) i Kena preuzeli Margot Robbie i Ryan Gosling te uz njih i moćna glumačka postava kao što su Will Ferrell, Dua Lipa, Helen Mirren, America Ferrera, Nicola Coughlan, Emma Mackey i Michael Cera. A kao dio općeg odgovora na pažnju koju je film dobio i prije prikazivanja (karte su za prve tjedne projekcije uglavnom rasprodane) je i mogućnost odsjedanja u legendarnoj Barbie kući u Malibuu gdje će domaćin biti Ken.
Smještena na obali mora u sunčanom Malibuu, ova vila preko platforme Airbnb pruža priliku za besplatni boravak 21. i 22. srpnja 2023. za dvije osobe i to i uz noćenje u Kenovoj spavaćoj sobi.

Barbie i Ken DreamHouse Airbnb
Airbnb / Joyce Lee 

Gosti će za vrijeme boravka u DreamHouseu imati priliku živjeti život u raskošnoj paleti boja, odabrati neke od Barbie i Kenovih odjevnih predmeta za boravak na plaži, plesati na Kenovom disko podiju, zasvirati na Kenovoj gitari te naravno, opustiti se uz
infinity bazen...

Barbie i Ken DreamHouse Airbnb
Airbnb / Joyce Lee 

Barbie i Ken DreamHouse Airbnb
Airbnb / Joyce Lee 

Barbie i Ken DreamHouse Airbnb
Airbnb / Joyce Lee 


Prijave za rezervaciju moguće su od 17. srpnja na Airbnb-u, a gosti koji osvoje smještaj sam se moraju pobrinuti za organizaciju i troškove puta dolaska do Malibua.

Ova prilika nije samo zbog zabave i promocije jer projekt ima i humanitarnu notu, pa će se tako u znak početka prikazivanja filma te s namjerom podrške djevojčica diljem svijeta Airbnb uplatiti jednokratnu donaciju organizaciji Save the Children koja u više od 100 zemalja pruža resurse za učenje i podršku djeci, obiteljima i zajednicama kako bi pomogli u poticanju i pružanju prilika za školovanje i kvalitetniji život.