Početkom godine neke su se svjetske destinacije istaknule kao ovogodišnji must visit a razlog tom uspjehu krije se, vjerovali ili ne, u uspješnim serijama prikazanim na omiljenim streaming kanalima. U tom uspjehu čini se prednjači Italija, preciznije jug Italije.

Jedna od najpoželjnijih lokacija postala je Sicilija, i to zahvaljujući drugoj sezoni serije White Lotus. Hotel koji je i srce događaja u seriji, San Domenico Four Seasons u Taormini a koji nudi spektakularan pogled i očaravajuću atmosferu koji ga čine vrhunskim odredištem slavnih i holivudskih zvijezda, rasprodan je mjesecima unaprijed a zanimljivo je da trenutno u hotelu ne primaju vanjske posjetitelje niti u bar hotela. Ta je zgrada bila raskošni samostan u kojem su boravili redovnici iz imućnih aristokratskih obitelji. Nekada preuređen u hotel, svojim hodnicima i fasadama ušao je u povijest svjetske kinematografije. Sve je to bilo i više nego dovoljno da ovaj kultni filmski set postane privlačan i luksuznim brendovima te da se ostvare zanimljive suradnje. U najljepši dio ljeta San Domenico Four Seasons u Taormini ušao je s prostorom oko bazena uređenim plavo bijelom ikonografijom brenda Dolce&Gabbana i izgleda veličanstveno. 

Iz brenda poručuju: "Odmaralište, uređeno u plavoj i bijeloj boji, nudi lijepu atmosferu za ljeto 2023. u koju možete uroniti i uživati ​​u odmoru na pozadini evokativne istočne obale, s nevjerojatnim pogledom na Etnu i beskonačni bazen s litice." Dolce (rođen u Taormini) i Gabbana (iz Milana) imaju snažnu vezu sa Sicilijom i održali su svoju reviju Alter Moda u San Domenicu 2012., kada još nije bila Four Seasons. Osim u Taormini DG Resort doživljaj je dostupan i na Marbelli, Capriju i St.Tropezu.

Za ljeto 2023., deluxe hotel Palazzo Avino, ovjenčan s pet zvjezdica i smješten na poznatoj talijanskoj obali Amalfi, ostvario je suradnju s kućom Valentino. Izgrađen u nekoć privatnoj vili iz 12. stoljeća i otvoren kao hotel 1997., Palazzo Avino je proglašen jednim od najboljih hotela na svijetu.

Smješten u srednjovjekovnom selu Ravello visoko na liticama, iznad plavog Sredozemnog mora, dodatno privlači činjenicom da je Beach Club Palazzo Avino uređen u Valentino bojama: ležaljke, ležaljke, suncobrani i detalji osvajaju šarmom mnogima obožavanog luksuznog brenda te da gosti hotela imaju priliku odabrati atraktivne komade iz Escape 2023 capsule kolekcije.

 Prilika za uživanje u ovom pop-up izdanju traje do kraja rujna.