Santorini je jedno odonih odredišta za odmor koje već na pogled fotografija s društvenih mreža privlači ljepotom bijelih kikladskih kuća koje kao da uranjaju u svjetlucavo tirkizno more i ne čudi što i dalje zauzimavrlo visoko mjesto na ljestvici popularnih turističkih destinacija. Za sve one koji planiraju putovanje na ovaj biser Sredozemlja donosimo popis od 7 luksuznih hotela u kojima vas očekuje vrhunska usluga i jedinstveni doživljaj omiljene destinacije.


Perivolas

Perivolas je izvorno dizajniran kao obiteljska kuća, omiljen jer pruža osjećaj boravka u privatnoj luksuznoj rezidenciji pružajući udobnost svojim gostima.

Canaves Oia

Canavesovih luksuznih 18 hotelskih soba idealno su skrovište za romantične parove i mladence. Od 1995. godine hotel je i luksuzno odredište slavnih osoba i pripadnika kraljevskih obitelji koji su upotrazi za luksuznim odmorom daleko od svih.


Hotel Aspaki

Hotel Aspaki na Santoriniju poznat je po svom infinity bazenu na rubu litice, kao i po bazenima smještenim u mini špiljama te romantičnim privatnim balkonima s prekrasnim pogledom.


Cavo Tagoo

Ovaj smještaj je otvoren od sredine travnja do kraja listopada i neodoljiva je lokacija za sve koji žele uživati u jedinstvenom pogledu na zalazak sunca te odličnoj ponudi hotelskog restorana koji nudi fusion mediteranske menije.

Hotel De Sol

De Sol je veličanstveno osamljeno utočište pogodno za obitelji (ima i dječji bazen iigralište), a jedan je od rijetkih hotela na otoku Santorini koji je otvoren tijekom cijele godine.


Athina Luxury Suites

Ovaj boutique hotel sa samo devet luksuznih apartmana u srcu Fire, nudi jedinstveni pogledna vulkan, a ističe se i dizajnerskim namještajem i tradicionalnom arhitekturom.


Hotel Katikies

Katikies Garden, preuređeni venecijanski samostan iz 11. stoljeća nudi sve potrebne sadržaje: tri infinity bazena, sunčalište, holistički spa centar, malu knjižnicu i mediteranski restoran.

Izvor: Elle.rs