Ovog ljeta svim putnicima željnim luksuznog odmora uz obalu mora ili bazene na prestižnim lokacijama nudi se jedinstven izbor za ljeto iz snova. Zato je za sve one koji vole estetiku brenda Missoni te ljepote Sardinije i više nego dobra je vijest kako je Missoni uselio na atraktivnu lokaciju Nikki Beach Costa Smeralda kluba na Sardiniji gdje je u potpunosti prilagodio prostor atraktivnim ljetnim namještajem, bojama i atmosferom:.

Missoni Resort Club Nikki Beach
Missoni 

Sardinija, nadaleko poznata po svojim prepoznatljivim nijansama i očaravajućom energijom, okružen akvamarinskim obalama i poznata po žarkim zalascima sunca, pokazala se savršenom lokacijom za ljetnu Missoni priču. Bilo da se sunčaju na Missonijevim prilagođenim ležaljkama, opuštaju pod suncobranima ili uživaju u luksuznim zajedničkim prostorijama, posjetitelji mogu uroniti u prepoznatljivu Missonijevu estetiku i umijeće. U sinergiji s opuštenom luksuznom estetikom Nikki Beacha, svaki je element pažljivo osmišljen kako bi pobudio osjećaj bezvremenskog stila i pružio atmosferu udobnosti i profinjenosti.

Missoni Resort Club Nikki Beach
Missoni 

Dostupan samo privatnom jahtom, Nikki Beach Costa Smeralda je stvoren za sve one koji vole kombinaciju divljeg a lukusznog Mediterana, jer ovo ekskluzivno odredište je adreseom koja spaja vrhunske restorane, zabavu i modu – bez galame i prometa velikih gradova. 

Missoni Resort Club Nikki Beach
Missoni 

Crpeći inspiraciju iz legendarnog Missoni uzorka brenda, ovaj resort club je zaodjenut u paletu boja duboko plave i oceansko tirkizne usklađene sa živopisnim smaragdno zelenim tonovima. Projekt, koji potpisuje Alberto Caliri, kreativni direktor kolekcije Missoni Home Collection – ima za cilj promovirati stil i ikoničku prirodu brenda diljem svijeta kroz personalizaciju ekskluzivnih lokacija na kojima je moguće u potpunosti uroniti u filozofiju životnog stila Missoni.

Ovdje vas očekuju i odlični mediteranski okusi, vrhunska usluga i zasigurno nezaboravan ljetni odmor.