7 LUKSUZNIH HOTELA NA SANTORINIJU U KOJIMA MOŽETE BORAVITI VEĆ OVOG LJETA: Najbolji izbor za odmor iz snova

Ovo je lista trendi hotela za boravak na destinaciji iz snova na omiljenom grčkom otoku

Shutterstock

Santorini je jedno odonih odredišta za odmor koje već na pogled fotografija s društvenih mreža privlači ljepotom bijelih kikladskih kuća koje kao da uranjaju u svjetlucavo tirkizno more i ne čudi što i dalje zauzimavrlo visoko mjesto na ljestvici popularnih turističkih destinacija. Za sve one koji planiraju putovanje na ovaj biser Sredozemlja donosimo popis od 7 luksuznih hotela u kojima vas očekuje vrhunska usluga i jedinstveni doživljaj omiljene destinacije.


Perivolas

Perivolas je izvorno dizajniran kao obiteljska kuća, omiljen jer pruža osjećaj boravka u privatnoj luksuznoj rezidenciji pružajući udobnost svojim gostima.

Canaves Oia

Canavesovih luksuznih 18 hotelskih soba idealno su skrovište za romantične parove i mladence. Od 1995. godine hotel je i luksuzno odredište slavnih osoba i pripadnika kraljevskih obitelji koji su upotrazi za luksuznim odmorom daleko od svih.


Hotel Aspaki

Hotel Aspaki na Santoriniju poznat je po svom infinity bazenu na rubu litice, kao i po bazenima smještenim u mini špiljama te romantičnim privatnim balkonima s prekrasnim pogledom.


Cavo Tagoo

Ovaj smještaj je otvoren od sredine travnja do kraja listopada i neodoljiva je lokacija za sve koji žele uživati u jedinstvenom pogledu na zalazak sunca te odličnoj ponudi hotelskog restorana koji nudi fusion mediteranske menije.

Hotel De Sol

De Sol je veličanstveno osamljeno utočište pogodno za obitelji (ima i dječji bazen iigralište), a jedan je od rijetkih hotela na otoku Santorini koji je otvoren tijekom cijele godine.


Athina Luxury Suites

Ovaj boutique hotel sa samo devet luksuznih apartmana u srcu Fire, nudi jedinstveni pogledna vulkan, a ističe se i dizajnerskim namještajem i tradicionalnom arhitekturom.


Hotel Katikies

Katikies Garden, preuređeni venecijanski samostan iz 11. stoljeća nudi sve potrebne sadržaje: tri infinity bazena, sunčalište, holistički spa centar, malu knjižnicu i mediteranski restoran.

Izvor: Elle.rs