Ranije ove godine, kada su modne kuće predstavljale kolekcije za jesen/zimu 2023./2024, rodilo se nekoliko trendova koji su sada krenuli oživljavati.

Jedan od njih je jarko crvena boja koju već sada viđamo u svim modnim oblicima - cipelama, torbicama, puloverima, hlačama, haljinama... Odlično se slaže i uz traper pa će njih dvoje definitivno postati jedna od najupečatljivijih kombinacija za ovu sezonu.

Street style Pariz blejzeri i jakne
Photoeventshd / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Iako najčešće izbjegavana, ova dominantna boja u nadolazećim mjesecima neće biti nimalo zanemarena, a hype oko crvene obuhvatio je i celebrity scenu.

Tako ju je Kendall Jenner prije nekoliko dana na zanimljiv način uklopila u svoj noćni outfit. Na večeru sa svojim dečkom Bad Bunnyjem stigla je u all black izdanju traperica, topa, cipela, Gucci Horsebit torbice i naočala, dok je jedini pop boje bio crveni pulover koji je držala na ramenima.

Kendall Jenner nosi crveni pulover
TatianaK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kendall Jenner nosi crveni pulover
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pravi način kako na jednostavan način učiniti kombinaciju uočljivom i u trenucima kada vam se na razmišljanje o odijevanju ne gubi previše vremena. Monokromatska crna kombinacija uvijek odaje dojam klasike, a jedan trendovski komad sve je podignuo na višu razinu. 

Inače, hype oko crvene boje dodatno je potaknula upravo  Guccijeva Horsebit torba koja je ekspresno postala hit u ormarima it djevojaka i za koju kažu da će biti najpopularnija torbica nadolazeće hladne sezone.

Gucci Horsebit torba
Gucci 

Upravo ovaj model torbice doživio je povratak u velikom stilu nakon 20 godina nakon što je prvi put lansirana 2003. godine, zatim ponovno 2004., u vrijeme Toma Forda, tadašnjeg dizajnera Guccija. Sada je stigla u novoj i drugačijoj verziji, raznolikom koloritu i printevima, uključujući kultni monogram uzorak.