Moda je podložna promjenama i trendovima koji dolaze i prolaze, ali neki komadi odjeće i obuće ostaju trajno popularni. Jedan takav klasičan komad su mokasinke.

Ove udobne i stilizirane cipele zauzele su posebno mjesto u svijetu mode, a dok se mnogi pitaju zašto, prilično je jednostavno - imaju sve.

Kaputi i mokasinke za jesen 2023.
instagram 

Iako su ne tako davno bile smatrane staromodnim modelom obuće koji je više namijenjen muškarcima, proteklih nekoliko sezona stekle su status omiljenih koji drže i danas.

Popularnost su počele dobivati zbog Pradinog chunky modela koji je brzinom svjetlosti osvojio svijet, ali veoma je brzo u ponudu stiglo toliko drugačijih dizajna da se teško odlučiti koje uvrsiti u svoj ormar.

Crni modeli i dalje su najpoželjniji te se zaista mogu uskladiti sa svim modnim stilovima - od onih ležernih uz traperice i pulover, do sređenih kratkih haljinica. Isto tako, zbog svoje svestranosti spadaju u tip obuće prolazan za dnevne, ali i noćne varijante.

Kako Parižanke nose mokasinke
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ipak, uz crne modele mnogi zanemaruju njihovu suprotnost. Bijele mokasinke apsolutno su prekrasne, a u odjevnim kombinacijama mogu se još više isticati od klasičnih crnih.

Bijele mokasinke za jesen 2023.
Instagram (@vivid) 

Bijele mokasinke za jesen 2023.
Instagram (@juliesfi) 

Bijele mokasinke za jesen 2023.
Instagram (@symphonyofsilk) 

Savršene su za jesenska modna izdanja, pogotovo bijela pletiva koja su apsolutni hit, pletene haljinice koje it djevojke obožavaju, kao i traperice koje su nepobjedivi modni komad za ovu hladnu sezonu.

Bijele mokasinke za jesen 2023.
instagram 

Bijele mokasinke za jesen 2023.
Instagram (@ruerodier) 

Bijele mokasinke za jesen 2023.
Instagram (@alpa.rama) 

Erste 2023 Diners Exclusive kampanja
Erste Diners