Trendovi u beauty i modnoj industriji ovih dana stižu jedan za drugim, a priznajemo da nam se većina jako sviđa. Ono što se definitivno ističe je 'Pumpkin Spice Latte' trend koji je zavladao u svim segmentima. Budući da s promjenom godišnjeg doba mnogi razmišljaju o novim nijansama kose i inspiraciju traže među it djevojkama Instagrama, ovaj će trend sigurno zaintrigirati masu.

Tople nijanse boje bundeve na prvi pogled zvuče neobično, ali kada ih primijenimo u formi suptilnog balayagea, postaje jasno da je to zapravo odlična ideja za novu boju kose.

Što je zapravo 'Pumpkin Spice' balayage?

Balayage je suptilniji način transformacije boje kose - ova posebna tehnika donosi dašak jeseni dodavanjem toplih, bakrenih pramenova. Rezultat? Prekrasna mješavina smeđe, crvene, bakrene, pa čak i plave kako biste izgledali chic i trendi u jesenskim mjesecima.

Frizeri ovu nijansu opisuju kao 'prirodni balayage zlatno-smeđih nijansi'. Važno je imati na umu ovaj prirodni element kada razmišljate o svojoj novoj frizuri - ideja ovog trenda je miješanje tonova kako biste poboljšali i istaknuli upravo prirodnu boju kose.

Kako održavati ovu nijansu kod kuće?

Ako već neko vrijeme bojite kosu, bit će vam poznati uobičajeni savjeti o korištenju šampona i regeneratora bez sulfata koji štite vašu boju te o uvijek pranju kose hladnijom vodom kako se boja ne bi isprala.

Izvor:Elle.rs