Kao što se mijenjaju modni trendovi, tako jesen donosi novitete i kada je beauty industrija u pitanju. 'Strawberry Girl' i 'Tomato Girl' estetike u kojima se naglasak stavljao na crvenkasto rumenilo sada se prebacuju u malo neutralnije tonove.

Bež, svijetlo i tamno smeđe nijanse, karamela i narančasta spojit će se u toplu, jesensku rapsodiju nazvanu prema popularnom napitku 'Pumpkin Spice Latte'. Već je nastao pravi hype na društvenim mrežama, pogotovo Tik-Tok-u, te se pretvara u trend koji će sigurno vladati jesenskom sezonom. 

@alissajanay1

Basically a warm base with orange blush lol but the name is cute

♬ original sound - Alissajanay

Riječ je o toplom i bogatom sjaju, monokromatskom izgledu i smokey dojmu neutralnih tonova koji se savršeno stapaju - od sjenila na očima, do bronzera na obrazima i ružu na usnama. Budući da su nude i neutralni tonovi posljednjih godina iznimno voljeni u beauty industriji, ne čudi što je i ovaj trend, kao njegova nadogradnja, već sada toliko popularan. 

Pumpkin Spice Latte šminka za jesen 2023.
Instagram (@sarahhyland) 

Pumpkin Spice Latte šminka za jesen 2023.
Instagram (@alissajanay) 

Pumpkin Spice Latte šminka za jesen 2023.
Instagram (@ash_kholm) 

Pumpkin Spice Latte šminka za jesen 2023.
Instagram (@brittsully) 

Na jesen se obožavamo igrati njezinim toplim nijansama, stoga svoje omiljene jesenske nude komade podignite bakrenom šminkom. Možete je prilagoditi svojim afinitetima i tako stvarati blage i jače verzije, ali sigurni smo da ćete se zaljubiti na prvi pogled.