Kako je stigla jesen, tako su stigli novi trendovi i u beauty svijetu, od kose do noktiju.

Već svi znamo da ove hladne sezone nećemo izbjeći crvene nijanse. Jarko crvena boja zavladala je svijetom mode, narančasto-crvene nijanse popularne su u frizerskim salonima, a trend u make-upu zove se Pumpkin Spice Latte i prepun je narančastih, smeđih i crvenkastih nijansi.

Nokti narančasti
Instagram (@paintedbyjools) 

Logično - ista je stvar i s noktima. Već je poznato da će se ove godine obožavati tamnocrvene nijanse, poznatije i kao burgundy. Uz nju, još jedna crvena nijansa trenutno je u trendu. Riječ je o 'Fire Chrome' noktima, vatrenoj nijansi crvene boje s dodatkom jakog sjaja ili kroma.

Fire Chrome nokti
Instagram (@melanated.mani) 

Ali ove sezone nema pravila. Voljeni su prozirni lakovi isto koliko i oni jarkih boja. Kratki i dugi nokti dijele mjesto, a minimalizam i kompleksnost dizajna nalaze se na istoj liniji.

Uz jarko crvenu, posebno su voljene i mornarsko plava, maslinasto zelena, tamno smeđa i narančasta, kao i već spomenuta tamno crvena.

Nokti burgundy
Instagram (@amyle.nails) 

Iako se jednostavni french kao i sve crvene manikure smatraju vječnim klasicima koji idu uz sve prilike, mi vam donosimo zanimljivu varijantu koja je posljednjih mjeseci sve popularnija, a nosi naziv 'Tuxedo Nails' (smoking nokti).

Smoking nokti
Instagram (@tombachik) 

Smoking nokti
Instagram (@nails_of_la) 

Smoking nokti
Instagram (@brushedbyb_) 

Jednostavnog i geometrijskog dizajna, crne i bijele boje, bez chroma, dodataka, šljokica... Nosile su ih Jennifer Lopez i Camila Cabello, a trenutno i Adele.

Trend inspiraciju uzima iz tradicionalne, formalne odjeće kreirajući bezvremenski, elegantni i sofisticirani dizajn.