Varijacija na bob frizure zaista je nebrojeno mnogo.

Dok se nekada nosio samo klasični bob, danas se možemo igrati s toliko stilova da svatko može pronaći onaj koji je za njega idealan. Kako se trendovi mijenjaju, često ih prate i frizure.

Nedavno je iznimno popularan bio plush bob, tj. plišani bob, koji je odličan za sve ljubitelje naglašenog volumena koji daje zanosni, luksuzni i otmjeni dojam.

Mnogo se nosi i talijanski bob, manje uglađeni oblik boba s duljim pramenovima koji padaju nešto iznad ramena. Njegova je tajna u oblikovanju donjeg sloja kose čime ovaj stil održava volumen i formu.

Još jedna izvedenica omiljenog boba je i 'stacked' bob koji je bio obožavan 2010-ih godina, a sada se ponovno vratio među trendi frizure. Veoma je praktičan za sve s ravnom, ali i kovrčanom kosom, često se pramenovi stiliziraju iza uha, a mekša je gradacija između dugih i kratkih slojeva kose.

A da bi ponuda frizura još raznovrsnija, danas predstavljamo teksturirani bob. Riječ je o bezvremenskoj, klasičnoj kratkoj frizuri koja nadilazi trendove i pristaje većini.

Teksturirani bob
Instagram (@caitlinmiyako) 

Ovaj stil obično uključuje slojevito šišanje do brade. Kad je riječ o tankoj, finoj kosi, mekani slojevi dodat će kosi volumen i formu, dok će gušćoj kosi izvrsno pristajati oštrije oblikovani teksturirani bob.

Mnogo it djevojaka novi ovakvu frizuru jer daje chic dojam, a evo i kako. 

Teksturirani bob
Instagram (@haileybieber) 

Teksturirani bob
Instagram (@lindseyholland_) 

Teksturirani bob
Instagram (@hoskelsa) 

Teksturirani bob
Instagram (@lauraharrier) 

Teksturirani bob
Instagram (@caitlinmiyako)