Društvena mreža koja definitivno izbacuje najveći broj trendova je ujedno i ona najmlađa, TikTok. Od svog postojanja pa do danas, razvila je mogućnost populariziranja kao nijedna platforma do sada, pogotovo kada su moda i ljepota u pitanju.

Pumpkin Spice Latte makeup, Espresso makeup, Sugar Plum Fairy, Glazed Donut, Strawberry Girl samo su neki od njih koji su otišli viralno, a sada nam se sprema još jedan koji nije toliko novi, ali je savršen za zimsko razdoblje.

Zove se Cherry Cola Lips, a riječ je o sjajnim usnama inspiriranim Americana stilom i Lanom Del Rey koja je njegova savršena nositeljica. Kao i Lanina pojava i stil izvođenja, tako je i Cherry Cola spoj tamnog seksepila i sjajne estetike.

Cherry Cola Lips
Nicole Nodland/Jaguar/Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia 

Za stvaranje ovakve estetike nije vam potrebno puno. Nikakvi posebni ruževi, zahtjevne nijanse - dovoljno su vam samo olovka za usne i sjajilo. Rub usana podebljate crvenkastom olovkom koja je za nekoliko tonova tamnija od vaših usana, možete isjenčati kutove usana, a za kraj dodate sjajilo po cijelim usnama, prozirne ili također crvenkaste boje.

Cherry Cola Lips
Instagram (@kyliejenner) 

Cherry Cola Lips
TikTok (@georgiaoxleymua) 

Cherry Cola Lips
Instagram (@marcelogutierrez) 

Neki prije sjajila koriste i ruž u boji prirodnih usana, ali ključ su defitivno olovka u tamnijoj nijansi i sjajilo na kojem se u ovom slučaju ne štedi.