Na početku smo jednog od posljednjih tjedana u godini, a blagdanska euforija već se uvelike osjeća u zraku. Svjetlucavi ukrasi su svuda oko nas, a crvena boja gotovo na svakom koraku. I dok polako uređujemo svoje domove i planiramo blagdanske proslave, ostavljamo dovoljno vremena da se posvetimo i beauty segmentu.

Tu je, naravno, neizostavan termin za novu manikuru koju ćemo nositi u novogodišnjoj noći, a svi dobro znamo da je inspiracija u ovom segmentu uvijek dobrodošla.

Iako šljokice u svim svojim varijantama mogu izgledati fantastično u blagdansko vrijeme, vrlo brzo mogu izgubiti na privlačnosti za razliku od klasičnih varijanti koje uvijek izgledaju besprijekorno i podižu svaku kombinaciju.

Upravo vam zato predlažemo da zanemarite ovogodišnje trendove i umjesto toga se odlučite za jednu od ovih pet klasičnih, ali sofisticiranih manikura.

Chrome

Nokti koji sjaje poput ogledala, dodajući dozu sjaja i sofisticiranosti svakom pokretu, a neutralniji su od klasičnih šljokičastih opcija.

Chrome nokti
Instagram (@iramshelton) 

Black Cherry

Ovo je jedna od najatraktivnijih nijansi za zimu 2023. Izgleda elegantno i uklapa se u svaki outfit za svečane proslave u prosincu, a dodaje elegantnu notu cijelom looku.

Burgundy nokti
Instagram (@matejanova) 

Classic Red

Ako za nadolazeće blagdane ne želite previše razmišljati o boji noktiju, jednostavno možete odabrati klasičnu crvenu boju koja podiže raspoloženje. Svi znamo da je s njome nemoguće pogriješiti.

Crveni nokti
Instagram (@paintedbyjools) 

Milky

Za ljubiteljice suptilnog izgleda, manikura u mliječnim nijansama pružit će nježnu i osvježavajuću estetiku.

Milky nokti
Instagram (@amyle.nails) 

Brownie

Smeđa boja uz crvenu je ove hladne sezone apsolutni hit, kako u modi, tako i u svijetu ljepote. 

Smeđi nokti
Instagram (@paintedbyjools) 

 Izvor:Elle.rs