Teško je pronaći savršeni tekući puder u moru različitih formula, tekstura, finiša... Svaki tip kože zahtjeva svoj tip pudera te ga biramo prema preferencijama u sastavu, pokrivnoj moći, željenom učinku... A iako smo na pudere skloni potrošiti i više nego što treba kako bi nas dobro služili, kroz godine popularizirali su se neki koji dolaze iz drogerijskih redova, a odlično obavljaju svoj posao.

Kod njih ne plaćamo samo ime na bočici jer cijena davno više nije mjerilo za kvalitetu, a neki će reći da su čak i bolji od svojih skupljih duplića.

Donosimo pet pudera koje možete pronaći u omiljenoj drogeriji po pristupačnoj cijeni, a kojima ćete se ponovno vraćati. 

Bourjois Clean & Vegan Healthy Mix

Dobro poznati puder već je godinama na vrhu omiljenih drogerijskih podloga. Osim što nudi veliku paletu nijansi, sadrži vitamine C, E i B5 koji smanjuju nesavršenosti i znakove umora, a dolazi od 85% prirodnog podrijetla. Koži pruži cjelodnevnu hidrataciju, krasi ga dugotrajna izdržljivost i nema komedonski učinak na licu. Cijena u dm-u mu iznosi 18,90 eura.

Bourjois Clean & Vegan Healthy Mix
Bourjois 

Catrice HD Liquid Coverage

Riječ je o tekućem puderu koji se preporuča onima koji žele jaku pokrivnost proizvoda. Daje savršeno prekrivanje za koje tvrde da traje do 24 sata, kao i mat kožu odlično pripremljenu za objektiv kamere. Jako dobro skriva nepravilosti na licu, a svejedno ne daje osjećaj težine. Također, veganski je proizvod. Cijena mu u dm-u iznosi 8,40 eura.

Catrice HD Liquid Coverage
Catrice 

Max Factor Lasting Performance

Dugotrajni tekući puder koji pruža ujednačen izgled tijekom cijelog dana. Kremasta mu se tekstura lako razmazuje, a savršen je i za odlaske na jutarnje kave i večernje izlaske s prijateljima. Završetak mu je mat, otporan je na brisanje i dodire, a pogodan je za sve tipove kože. Cijena mu u dm-u iznosi 15,50 eura.

Max Factor Lasting Performance
Max Factor 

Trend !t up Hydro Stay Silky Serum

Drogerijski puder koji hidratizira, intenzivno njeguje i štiti kožu od sunca. Njegova formula sadrži nježni kompleks hijaluronske kiseline i vitamina uz zaštitni faktor 15. Dugotrajna tekstura pogodna je za sve tipove kože, a kompatibilnost s kožom je dermatološki potvrđena. Dugotrajan je, traje do 12 sati. Cijena mu u dm-u iznosi 4,95 eura.

Trend !t up Hydro Stay Silky Serum
dm 

Max Factor Facefinity 3u1

Max Factor 3u1 Facefinity tekući puder za savršeno prekrivanje uz mat efekt. Sadrži tri profesionalna make-up alata u jednoj bočici - primer (podloga), SPF tekući puder i korektor. Pruža zaštitu od sunca SPF 20. Ovaj Max Factor tekući puder pogodan je i za osjetljivu kožu te je bez ulja. Cijena mu u dm-u iznosi 18,90 eura.

Max Factor Facefinity 3u1
Max Factor