Iako će tekući puder uvijek imati mjesto u našoj kozmetičkoj torbici, ne možemo odoljeti laganom, jednostavnom prekrivanju koje pruža BB krema. BB kreme - skraćenica za beauty ili blemish balms - hibrid su između pudera i krema za njegu kože. Ideja je da se lako nanose i ujednačavaju ten, a pritom poboljšavaju naš izgled.

I da, BB kreme često idu korak dalje od tradicionalnih pudera, pružajući lagano prekrivanje dok štite od UV zraka, zagađenja i dugotrajno hidratiziraju kožu.

Pronalaženje kreme za vaš tip kože je prvo i najvažnije, stoga smo pregledali neke od najbolje ocijenjenih formula na tržištu kako bismo vam pružili vodič za početnike kada je savršena podloga u pitanju.

U nastavku pronađite sedam najdugotrajnijih BB krema sa zaštitnim faktorom koje su idealne za korištenje u proljetnim danima.

Tarte Amazonian Clay BB Tinted Moisturizer Broad Spectrum SPF 20

Odličan je Tarteov Shape Tape korektor, a teško je ne obožavati i njegovu BB kremu. Pokrivna moć joj je na vrlo visokoj razini, a idealna je i za masnije dijelove kože jer upija višak sebuma tijekom nošenja. Krema je također bogata vitaminima A, C i E koji hidratiziraju i posvjetljuju kožu.

Tarte BB krema
tarte 

Estée Lauder DayWear Multi-Protection Anti-Oxidant Sheer Tint Release Moisturizer SPF15

Ne možemo se ne složiti s velikim dijelom internetske zajednice - Estée Lauder jednostavno zna kako učiniti da vaša koža izgleda dobro. Krema je dizajnirana za kontrolu sjaja kako bi ten izgledao bez masnoće cijeli dan i dobar je izbor za sve mješovite i masne tipove kože. Lagana formula puna je antioksidansa i vitamina, što je prednost koju posebno cijenimo.

Estee Lauder BB krema
estee lauder 

Vichy Capital Soleil BB Tinted Dry Touch Emulsion SPF50 50ml

Kamo god krenuli kada su visoke temperature i sunčani dani, pobrinite se da sa sobom ponesete poznatu Vichy BB kremu. Ova tonirana krema ujednačava ton kože i daje suptilan nagovještaj prekrivanja - što više možete poželjeti od BB kreme s visokim zaštitnim faktorom?

Vichy BB krema
Vichy 

KIKO Milano Daily Protection BB Cream SPF 30 30 ml

Ova BB formula daje koži prirodan izgled (čemu uvijek težimo) dok se nesavršenosti i neujednačen ton kože lako prikrivaju. Međutim, ako imate masniju kožu, možda ćete morati dodatno učvrstiti ovaj proizvod laganom prozirnom podlogom u kamenu/puderu.

KIKO Milano BB krema
Kiko Milano 

Dr. Jart+ BB Premium Beauty Balm SPF 50

Inovativna korejska njega kože ono je što izdvaja Dr Jart od prenapučene industrije ljepote - i mislimo da njihov viralni Cicapair govori (čitaj: prodaje) sam za sebe. Međutim, ako crvenilo nije briga visokog prioriteta, nego umjesto toga želite tretirati hiperpigmentaciju i/ili neujednačen ten, ne tražite dalje.

Dr.Jart BB krema
Dr.Jart 

NYX Bare With Me Tinted Skin Veil BB Cream

NYX-ov asortiman BB krema ima jedan od impresivnijih raspona nijansi koje smo pronašli, s čak 12 nijansi u opticaju. Satenski završni sloj pruža besprijekoran efekt druge kože - zamislite svoju kožu u najboljem izdanju.

NYX Cosmetics BB krema
Nyx Cosmetics 

Shiseido Sports BB Cream

Dizajnirana da izdrži i najzahtjevnije vježbanje, ova dugotrajna BB krema je ona vrsta koja će vas prenijeti iz dana u noć, bez potrebe za nadogradnjom. Sadrži pametnu 'Quick Dry Technology' koja brzo upija znoj kako biste ostali svježi, i 'WetForce Technology', koja stvara zaštitni omotač kada dođe u dodir s vodom.

Shiseido BB krema
Shiseido 

 Izvor:Elle.rs