Kada je Rihanna lansirala svoj kozmetički brend 'Fenty Beauty' u rujnu 2017. godine, svijet ljepote doživio je pravu revoluciju. Njezin izlet u beauty industriju nije samo postao jedan u nizu 'pokušalih brendova u rukama pjevačica', već sinonim za inkluzivnost, inovaciju i nekonvencionalan pristup ljepoti.

Ono što je veoma brzo isplivalo i postalo jedna od ključnijih karakteristika Fenty Beautyja, što ga je razlikovalo od ostalih, je široka paleta nijansi za sve tonove kože, a 'boom' je Riri učinila sa svojim prvim proizvodom, 'Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation' puderom, koji je na tržište stigao u čak više od 40 različitih nijansi. Brend nudi, naravno, i veliki spektar proizvoda za cijelo lice, a ogromnu su ljubav korisnika dobili ruževi za usne 'Stunna Lip Paint' i sjajila 'Gloss Bomb'.

Riri je daljnjim izbacivanjem proizvoda sve više i više dokazivala da, iako se čitav život bavila glazbom, može stati rame uz rame s beauty carstvima, a iako će mnogi reći da je razlog uspjeha njezina ranija popularnost, svojom je kvalitetom dokazala je istina sasvim suprotna te je njome pridobila i one koji i nisu bili njezini najveći obožavatelji.

Novi puder Fenty Beauty
Instagram (@fentybeauty) 

Sada je ponovno otišla korak dalje, i iako bi svi rekli da je dostigla svoj vrhunac kada je svijet pudera u pitanju, prestavila je novi tekući puder pod nazivom 'Soft’Lit Naturally Luminous Longwear Foundation'.

'Trenutačno daje omekšani, ujednačeni i osvijetljeni finiš u nijansi za svaku kožu', kažu iz Fenty Beautyja, dok su proizvod nazvali Golden Hourom u bočici. Riječ je o puderu hidratantne teksture, srednje prekrivne moći s mogućnošću nadogradnje, voodootpornih svojstava i lagane formule. Odgovara suhoj i masnoj koži, hidratizira, posvjetljuje, ujednačava ton kože i dolazi u čak 50 nijansi.

Novi puder Fenty Beauty
Instagram (@fentybeauty) 

Novi puder Fenty Beauty
Instagram (@fentybeauty) 

Novi puder Fenty Beauty
Instagram (@fentybeauty) 

Novi proizvod bit će dostupan od 26. travnja na službenoj stanici Fenty Beauty i u Sephori i sigurni smo da je odličan.