Uvijek kada se govori o laganijem i transparentnijem makeupu koji će koži omogućiti da diše i izgleda prirodnije, spominju se tonirane kreme. U teoriji, tonirana krema je mješavina tekućeg pudera i kreme i to je zapravo izvorna ideja ovog proizvoda. Cilj je da jedan proizvod prekrije nepravilnosti i istovremeno pruži njegu.

U moru proizvoda, BB kreme pokazale su se kao najbolji izbor jer su nešto teže teksture od običnih toniranih krema te su stoga odlična zamjena za obični puder, pogotovo tijekom proljeća i ljeta. Naime, lagane formule ne opterećuju kožu te joj daju ujednačen i prozračan izgled.

S tim u vezi, u nastavku smo izdvojili naše favorite među BB kremama.

La Roche-Posay Hydreane BB Cream

Ono što najviše volimo nakon jutarnje njege je proizvod koji će u trenu ublažiti crvenilo na licu, a to nam pruža ova BB krema. U samo jednom koraku hidratizira i umiruje te vrlo učinkovito štiti kožu od vanjskih utjecaja.

350x350 (3).jpg
la roche-posay 

Estee Lauder DayWear BB Cream SPF 35

Kultna BB krema namijenjena je masnoj i mješovitoj koži te savršeno kontrolira lučenje sebuma pa nema straha od neželjenog sjaja tijekom dana. Vrlo je lagane formule te je bogata antioksidansima i vitaminima koji njeguju kožu, zbog čega je već godinama jedan od najboljih proizvoda u ovoj kategoriji.

350x350 (2).jpg
estee lauder 

Garnier Oil Free BB Cream

Savršeno ujednačava ten, matira i hidratizira kožu, i što je najvažnije - smanjuje dodatni sjaj. Ako ne želite izaći bez ikakvog prekrivanja na licu, ova Garnier BB krema je idealan proizvod za vas.

original (12).jpg
Garnier 

Vichy Idéal Soleil Face BB Tinted Velvety Cream

Formula namijenjena ženama s mješovitom do masnom kožom pruža najvišu razinu zaštite od UVA i UVB zraka. Ono što nam se najviše sviđa je efekt preplanule kože zahvaljujući univerzalnoj BB prirodnoj nijansi koja rezultira ujednačenom i blistavom kožom.

156300.jpg
Vichy 

Clinique Anti-Blemish Solutions BB Cream

Lagana BB krema ne sadrži ulja, a postojanost joj je do 12 sati. Izvrsna je za sve tipove kože pa i za onu najmasniju jer ima mat završnicu, dok su njeni hranjivi sastojci pravi lijek za sve kožne probleme.

0002071469465.jpg
clinique 

 Izvor:Elle.rs