Volimo eksperimentirati kada je kosa u pitanju, a inspiraciju često pronalazimo upravo među stylish it djevojkama ili slavnim imenima. Ako ste u potrazi za novom frizurom, ono što želite mogli biste pronaći u glumici Daisy Edgar-Jones koja trenutno nosi wispy bangs, čini se novi trend kada su šiške u pitanju.

Znamo da je svijet neko vrijeme bio opčinjen courtain šiškama, a možemo reći da su se iz te opsesije javile i wispy bangs koje jesu slične, ali uz blage preinake. Često izgledaju neuredno, ali u tome i je njihova čar - ne zahtijevaju mnogo brige pri oblikovanju. Sa svojim nježnim, pernatim vrhovima, traže minimalno stiliziranja kako bi izgledale cool bez napora.

Moderna su interpretacija klasičnih šiški, ali s mekanim, teksturiranim slojevima koji uokviruju lice, dajući dojam ležerne sofisticiranosti. Za razliku od svojih prethodnica, nude nešto svestraniji look. Naime, nije riječ o gustim, jakim šiškama, već nježnima kroz koje se vidi čelo.

Ako ih stilizirate onako kako najbolje odgovara vašem licu, znantno će naglasiti njegove crte, privlačeći pozornost očiju i jagodica. Upravo tako možete stvoriti uravnoteženiji i skladniji izgled napravivši savršenu ljetnu promjenu izgleda.