Trenutno smo u sezoni Lavova, a s njom se odlično nosi Kylie Jenner koja je nedavno proslavila 27. rođendan. Zajedno s obitelji i bliskim prijateljima veliki je dan obilježila krstareći na jahti na Bahamima gdje smo mogli vidjeti dekoracije stolova i dio atmosfere.

A posebnu su pažnju dobili i Kylieini rođendanski nokti koje je posebno istaknula u svom party albumu na Instagramu.

Naravno, manikirka koja stoji iza njih je slavna Zola Ganzorigt, a ovoga je puta Kylie napravila iznenađujuće jednostavnu, a opet upečatljivu manikuru. Možemo reći - u skladu s njezinim trenutnim stilom.

Naime, na neutralnu podlogu blago ružičaste boje, Zola je na svaki nokat nalijepila po jedan dragi kamen u boji - plavi, ljubičasti, žuti, crveni...

Nokti Kylie Jenner
Instagram (@kyliejenner) 

U posljednje vrijeme Kylie ne eksperimentira s previše istaknutim izdanjima, kako u modnom, tako i u beauty svijetu. To se reflektiralo i na njezinu manikuru koja je trenutno jednostavnija nego ikada (prisjetimo se i prošlih noktiju sa zelenim frenchom s malim crtežima životinjicama kao što su bubamara, crvić ili pčela).

Svoj stil preslikava i na svoju beauty kompaniju Kylie Cosmetics. 'U posljednje vrijeme se vodim onim 'manje je više' beauty lookom, a ovaj proizvod to zbilja reflektira', rekla je Kylie kada je predstavila Skin Tint Blurring Elixir koji bi trebao djelovati kao prirodna 'druga koža'

Jučer je u prodaju izbacila i Lip & Cheek Blush Tint - proizvod za usne i obraze u šest nijansi, čime je pokazala da zna što korisnicima treba, kao i da dalje vlada pomama za rumenilima u tekućem i kremastom obliku. Znamo da danas svi teže što većoj multifunkcionalnosti beauty proizvoda pa je 2 u 1 proizvod za usne i obraze pun pogodak.

Uz to, jučer je osvanula i na naslovnici britanskog Voguea pozirajući u Pradinom kaputu i noseći Bvlgari dijamantne naušnice.