Kada su beauty i modni svijet u pitanju, često se inspiriramo it djevojkama na društvenim mrežama koje uvijek imaju posebnu inspiraciju u nošenju određenog trenda. Među tim it djevojkama često se pronađu i slavne žene koje toliko postavljaju trendove da ih često možemo nazvati i influencericama.

Jedna od njih definitivno je Zendaya. Možda ste ljubitelj trilogije Dune, možda serije Euphoria, možda njezinog savršenog modnog izričaja, možda ste kupili 'I Told Ya' t-shirt ili ošišali barokni bob. Svakako, Zendaya sve što radi, radi odlično, stoga ne možemo reći da je ne volimo pokušati kopirati.

A to ćemo vjerojatno učiniti i kada su njezini novi nokti u pitanju.

Naime, manikerka Marina Dobic objavila je Zendayinu manikuru, čija je ona kreatorica, i koju možemo nazvati možda najljepšim cvjetnim frenchom koji smo vidjeli. Zendayini ljetni nokti su sve što trebamo ovog ljeta - nježne pozadine, klasično elegantnog frencha i šarenih cvjetića koji su idealni za sezonu u žutoj, plavoj i ružičastoj boji. 

Osim cvjetnih, već znamo da su ove sezone itekako trendi voćni nokti, manikura koju je uveliko popularizirala Hailey Bieber. Od limuna, do lubenica i jagoda - sve je dozvoljeno, a to je i čar ljetnih dana kada volimo izlaziti iz zone komfora te klasiku zamijeniti šarenilom. 

Tako je, primjerice, i Kylie Jenner za svoju ljetnu manikuru odabrala zeleni french s malim crtežima životinjicama kao što su bubamara, crvić ili pčela. 

Hailey Bieber je nosila bijele cvjetove za nešto monokromatskije nokte, ali i jagodice kao idealni dizajn za strawberry girl summer. 

Fruity nokti za ljeto 2024
Instagram (@haileybieber) 

Cvjetni nokti ljeto 2024
Instagram (@haileybieber) 

Budite drugačiji ove sezone kada su nokti u pitanju i isprobajte neke nove dizajne koje ste oduvijek htjeli. Ili naravno, potražite inspiraciju na društvenim mrežama.