Nakon ljeta, često se upuštamo u sezonsku 'rekuperaciju' kose kada kratimo suhe vrhove ispucale od sunca i mora, osvježavamo boju ili mijenjamo frizuru.

Ipak, ako i dalje želite zadržati ljetnu frizuru i kada pomalo zahlade dani, onda Linsday Lohan ima pravo rješenje za vas.

Glumica poznata po svojoj narančastoj nijansi kose, jedna je od rijetkih koja kosu nije skratila u trenutno najpopularniji bob, već nosi dugačke pramenove koje je njezin frizer Dimitris Giannetos sada stilizirao u frizuru koju je on nazvao 'churro' valovima.

Churro valovi
Instagram (@lindsaylohan) 

Nešto svjetliji od klasične narančaste, churro valovi inspirirani su španjolskim slasticama koje se obično uvaljaju u cimet i šećer, a izgledom su blago 'valovite', baš kao i valovi koje nosi Lindsay.

Churro valovi
Instagram (@lindsaylohan) 

Slatka nijansa koja podsjeća na jesenske ljepote negdje je između zlatnocrvene, jagodasto kestenjaste i nježnocrvene boje đumbira s prizvukom ili plavuše ili brinete, ovisno o vašim preferencijama. Linsday definitivno više naginje plavuši.

Ova je frizura savršena za one koji nisu spremni na velike promjene, a i dalje u svojoj kosi žele osjetiti ljetnu lepršavost i pomalo neuredan look.