Usred rasprodane svjetske turneje Renaissance, Beyoncé se priprema pokrenuti vlastito carstvo ljepote. Nakon što je najavila lansiranje linije za njegu kose, pjevačica je otkrila da će uskoro izbaciti i svoj novi parfem.

Obožavatelji su otkrili misterioznu objavu na njezinoj službenoj stranici koja prikazuje zatamnjenu bočicu parfema okruženu bijelim svjetlom. Još uvijek nema traga brendiranja ili pakiranja, što ovaj miris čini još intrigantnijim. Poznato je samo da će biti u bočici od 50 ml, te da je kreiran u Francuskoj. Osnovu čine klementina, zlatni med, ruža, jasmin, namibijska mira i amber.

Beyonce novi parfem
beyonce.com 

Parfem će se prodavati po cijeni od 160 dolara i trenutno je dostupan samo u SAD-u i Kanadi, uz prednarudžbu. Uz najavu stoji i napomena kako parfem potpisuje slavna Beyonce te kako uz kupnju dolazi i poklon iznenađenja ( u ograničenim količinama).

Zanima vas odakle inspiracija? Naime, ranije ove godine Beyonce je otkrila kako želi nastaviti nasljeđe svoje majke Tine Knowles koja je radila u kozmetičkom salonu i otkrila sve svoje tajne ljepote.

Izvor: Elle.rs