Zašto su svi ludi za plavim ružem koji Sabrina Carpenter nosi u novom spotu? Nije ruž i nije plavi - evo u čemu je tajna

Prada Lip Balm trend već neko vrijeme vlada u beauty svijetu.

prada

Prije nekoliko je dana trenutno jedna od najvećih senzacija glazbenog svijeta, 25-godišnja Sabrina Carpenter, izbacila svoju novu pjesmu 'Please Please Please'. U spot je odlučila dovući svog dečka, glumca Barryja Keoghana, kojeg znamo najviše po ulozi Olivera Quicka u filmu 'Saltburn', a jedva ga čekamo ove godine gledati u novom Gladijatoru.

Njezin real life dečko tako je postao i dečko iz spota, utjelovivši kaotičan, a stylish par kakav pop kultura koliko obožava. Ona postaje mob girlfriend svom delikventnom dečku, a poruka koju šalje je jasna kao dan. 'Slomljeno srce je jedno, ego je drugo. Molim te, nemoj me osramotiti'. U ovome i leži toliko oduševljenje - javno je upozorila svog trenutnog partnera da ne radi krive poteze. Smooth, kažu njezini slušatelji.

Sabrina Carpenter - Please Please Please  YouTube

Osim što u spotu pratimo njihovu nevjerojatnu kemiju, energiju i modni izričaj, primijetili smo da, u trenutku kada Sabrina izlazi iz zatvora, policijac joj vraća vrećicu sa stvarima u kojima su samo naočale i ruž o kojemu već tjednima bruji TikTok. Sigurni smo da će sada još više...

Riječ je o Pradinom balzamu za usne koji dolazi u nekoliko nijansi, ali čini se da je najviše ljubavi pokupila 'Astral Pink'. Iako mu ime govori drugačije, riječ je o svijetloplavom balzamu koji, zapravo, pristaje svima zato što se prilagođava boji usana, a sve zbog Micro-Blushing™ tehnologije.

Nakon nanošenja balzama, usne poprimaju prirodnu ružičastu nijansu, a osim što izgledaju prirodno, postaju i njegovane zbog ekstrakta bifidusa i ulja jojobe koje balzam sadrži.

Korisnice su lude i za njegovim divnim metalik pakiranjem koje se može ponovno puniti, a čini se da se osim na usne, može nanositi i na obraze, kao i kapke za nježne nijanse. Cijena mu je 50 eura.  

prada 
prada 
prada