Sve što nam treba dolazi u jednom proizvodu: Ovo je hibrid olovke za oči, sjenila i highlightera u neutralnim nijansama

ColorLuxe Eye Shadow Stick, jedan makeup proizvod, a toliko funkcija.

Instagram (@janeiredalehrvatska)

Jedan od trenutno najvećih beauty trendova je prirodan makeup. U posljednje se vrijeme sve vrti oko jednostavnih lookova, naglašenih rumenih obraza, sjajnih usana, kože koja diše i glowy izgleda zbog čega i svoju makeup torbicu prilagođavamo novitetima.

Apsolutno smo prigrlili prirodnost koja se potencira jer samim time manje vremena gubimo na rutinama šminkanja, a i vidimo da sve više proizvoda dobiva na multifunkcionalnosti. I Hailey Bieber je prije nekoliko dana najavila svoje novo Pocket Blush rumenilo koje se, osim na obrazima, može koristiti i na usnama.

Tako je sada i brend Jane Iredale predstavio ColorLuxe Eye Shadow Stick, kolekciju multifunkcionalne šminke za oči, točnije hibrid olovke i sjenila.

Karakterizira ga svilenkasta struktura i kremasta konzistencija, a dolazi u deset nijansi savršenih za razne lookove zbog neutralne palete boja, od nježnih do intenzivnih nijansi, mat i bisernog sjaja. Dakle, jedan proizvod možete sada koristiti kao olovku, sjenilo ili čak highlighter jer se uz pomoću njega mogu iscrtavati jasne linije, ali je moguće i nježno blendanje. 

Kako piše na službenoj stranici, lako se nadograđuje te omogućuje dugotrajan efekt zbog prirodnih pigmenata koji osiguravaju postojanost. Baršunastog je i mekanog finiša, može se nanositi i prstima, a na dnu same olovke nalazi se i odgovarajuće šiljilo.

Instagram (@janeiredalehrvatska) 

Tri ključna sastojka njegove njegujuće formule su: ceramidi koji štite kožu od isušivanja uzrokovanog vanjskim utjecajima, obnavljaju strukturu kože i sprečavaju gubitak elastičnosti; vitamin C koju čini kožu čvršćom, elastičnijom, zdravijom i mlađom; vitamin E koji istodobno funkcionira kao ovlaživač i omekšivač, pomaže koži apsorbirati vodu, ali je i zadržati.

Instagram (@janeiredalehrvatska) 

Formula Color Luxe Eye Shadow Sticka bogata je mineralnim pigmentima kao i njegujućim sastojcima po čemu je ova kozmetika i poznata, a proizvod je predstavljen u suradnji s akademskom slikaricom Hanom Hanak.

Cijena olovke je 35 eura, a dostupna je za prodaju u svim DermaCare centrima i na njihovoj web stranici.