Kao i svake godine, tako je i ove pulska Arena 'place to be' za najbolje koncerte u ljetnoj sezoni. The Smile stiže 15. lipnja, 27. lipnja zvijezda 2000-ih, Avril Lavigne, 3. srpnja Simple Minds, a krajem mjeseca, 28. srpnja, Lenny Kravitz. Kao nepotvrđeni izvođač još je ostala talijanska grupa Måneskin.

Ipak, to nije sve. Na šok i oduševljenje mnogih, pulski će amfiteatar ugostiti trenutno jednu od najvećih pop zvijezda - pjevačicu Dua Lipu. Iako se šuškalo da će dobitnica tri Grammyja u našim krajevima održati četiri koncerta, za sada su potvrđeni datumi 8. i 9. lipnja, subota i nedjelja.

28-godišnja britanska zvijezda kosovarskih korijena u posljednje je vrijeme svuda - od glazbe, filma pa do mode.

Dua Lipa nastup Arena Pula
Dua Lipa / Planet / Profimedia 

Vlasnica je brojnih hitova, a u 2024. će godini izbaciti svoj treći album koji je najbolje najavila hitom 'Houdini'. Njezina pjesma 'Dance The Night' jedna je od pjesama koja se našla u hit filmu 'Barbie' koji je izašao prošlo ljeto, ali na iznenađenje mnogih - nije se s njom našla na popisu nominiranih za dobitnike Oscara. A tko zna na kakvom će se oskarovskom popisu sljedeće godine pronaći jer uskoro izlazi film 'Argylle' u kojemu debitira kao glumica, a uz nju će se pojaviti velika imena kao John Cena, Henry Cavill, Sam Rockwell, Bryan Cranston, Catherine O'Hara, Ariana DeBose i Samuel L. Jackson.

Dua Lipa nastup Arena Pula
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia 

Koliko je zvijezda glazbenog svijeta, toliko oduševljava u modnom. Prošle je godine pokazala da nosi samo trendove sezone, od Maison Margiela Taby Mary Jane cipela, Chanel slingbackica, dugačkih bundi, The Attico šal-kaputa, Gucci Horsebit torbe pa do najtrendi boje sezone, burgundi, u svim oblicima i varijantama.

Čak je postala i zaštitno lice kampanje za Puma Palermo tenisice, jedan od najpopularnijih modela 2023. godine uz adidas Sambe, kao i parfema 'Libre' YSL. 

Puma tenisice Palermo i Dua Lipa
Puma 

Možemo slobodno reći da je 2023. godina za Dua Lipu bila apsolutno savršena u karijernom pogledu, a čini se da ni 2024. neće biti mnogo lošija. Više ne skriva ni svoju novu ljubav, 33-godišnjeg britanskog glumca i modela Calluma Turnera, zvijezdu televizijskog mini serijala 'Masters of the Air', čije prikazivanje započinje 26. siječnja na kanalu Apple+.