I dok su oči vječnih romantičara uprte u 14. veljače, Dan zaljubljenih, važno je za naglasiti da je mjesec pred nama prepun mogućnosti i novih prilika bez obzira jeste li u vezi ili ste iz nje upravo izašli. Veljača nas uči gledati na odnose, otkrivati što stvarno želimo, te nam pruža prilike za nova poznanstva.

Otkrijte što je vašem horoskopskom znaku zapisano u zvijezdama:

Ovan

Zaboravite na Valentinovo, radije se fokusirajte na 22. veljače kao dan za nove početke u bliskim odnosima. Planete ljubavi, Venera i Mars, susreću se tog dana prvi put nakon ožujka 2022. godine. Koja god faza vaše veze je započela u tom trenutku, sada joj se bliži kraj. Veljača donosi velike promjene u vašem ljubavnom životu.

Bik

Susret Venere i Marsa 22. veljače mogao bi uzrokovati promjene u odnosima s vama dragim osobama. Taj aspekt raspiruje strasti ali izaziva i dramatične obrate. Napokon ćete svoj ljubavni život sagledati kroz prizmu realnosti i objektivnosti. Na vama je da odlučite kako želite nastaviti. Ovaj mjesec će vam pomoći da pažljivije pogeldate na sebe i oko sebe i zahtijevate više.

Blizanci

Veljača je više usmjerena na vaš osobni rast nego na rast odnosa. Ovaj mjesec nastavlja trend bivanja u ne sasvim prikladnim vezama i loše sreće na dejting sceni. Pun Mjesec u Djevici 24. veljače će istaknuti koliko ste daleko stigli u razvoju svog osobnog života i koliko se ugodno osjećate u vlastitoj koži.

Rak

Velik dio ovog mjeseca fokusiran je na veze, ali manje na one romantične. Tek 28. veljače možete se osloboditi napetosti i vratiti se planiranju zajedničkih trenutka, dejtova. Shvatit ćete za čim zapravo žudite već duže vrijeme. Prije nego se upustite u ovu novu avanturu, razmislite koliko je važno imati otvorenog partnera.

Lav

9. veljače je trenutak da s partnerom iskreno porazgovarate o tome što nedostaje vašoj vezi. Stvari su možda već nešto kompliciranije, ali dobra je vijest kako Venera od 16. veljače pomaže u izglađivanju sukoba.

Djevica

Sezona Riba (od 19. veljače) uvijek je razdoblje tijekom kojeg se Djevice najviše fokusiraju na osobne odnose. Počinjete shvaćati da je vaš mir prioritet i niste ga spremni žrtvovati za nekog drugog. Napokon ćete primijetiti gdje nepotrebno zanemarujete svoje želje i bit ćete spremni zauzeti se za njih.

Mjesečni horoskop za veljaču 2024
Shutterstock 

Vaga

Uz energiju Sunca, Merkura, Venere i Marsa – veljača će biti idealno vrijeme da odredite prioritete u ljubavnom životu. Mjesec u Vodenjaku 9. veljače otvara vam oči za odnos s osobom u bliskom radnom okruženju. 22. veljače će vam biti jasno kamo vas može odvesti.

Škorpion

Veljača je prilika za resetiranje ljubavnog života prvi put nakon dvije godine. Budite oprezni jer vas ovo razdoblje može odvesti na put nostalgije i dovesti vas u iskušenje da zaronite u stare veze radi utjehe i olakšanja. Prije nego što popustite i pošaljete poruku bivšem, razmislite o posljedicama.

Strijelac

Ako ste slobodni, postoji mogućnost da ovog mjeseca, preko prijatelja upoznate nekog zanimljivog. Vaš gust raspored utjecat će na to da u tu vezu ulazite polako i pažljivo. Ipak, oboje ćete se pitati kako niste ranije naletjeli jedno na drugo. Sada je savršeno vrijeme.

Jarac

Budući da je Jupiter još uvijek u vašem romantičnom sektoru, uživat ćete u još jednom mjesecu pozitivnih vibracija. Pun Mjesec u Djevici 24. veljače zateći će vas usred planiranja putovanja s partnerom. Pripremite se za mjesec pun ljubavi, romantike i sretnih trenutaka i ne bojte se ni trenutka da će vam nešto pokvariti vezu.

Vodenjak

Bit će značajnih promjena u vašem osobnom životu. Venera ulazi u vašu jedanaestu kuću i čini da shvatite da se ne morate zadovoljiti vezom koja vas ne ispunjava na svim frontama. Velike su šanse za početak druženja s nekim tko je cijelo vrijeme bio samo nekoliko koraka od vas, što će vam pomoći da shvatite koliko je važno preuzeti inicijativu.

Riba

Konačno se potpuno transformirate i pokazujete koliko ste jaki, a to se odražava i na ljubavne odnose. Pun Mjesec u Djevici 24. veljače čini dvije velike stvari za vas: vraća vas u stvarnost nakon nekoliko tjedana života u zemlji snova i donosi prekretnicu u vašim najbližim odnosima. Jeste li spremni za ozbiljnu vezu ili je vrijeme za rastanak, odgovor će biti jasan do 24. veljače.