Zvijezde poručuju kako je pred nama aktivan tjedan, s naglaskom na potrebu za pronalaženjem osobne slobode i granica unutar odnosa. U utorak planet Mars ulazi u znak Vodenjaka, koji će tu boraviti do 22. ožujka i podupirati važnost odnosa prema prijateljima i najbližima. Romantična Venera unosi dašak romantike, briše granicu između prijateljstva i ljubavi, poziva na otkrivanje istine vezane uz odnose, što je zanimljiv ulazak u sezonu Riba koje donose prostor za bavljenje sobom.

Ovan

Horoskop ovan
Shutterstock 


Glavna tema ovog tjedna je više iskrenosti u vašem odnosu s prijateljima. Ulazak Merkura u Vodenjaka potiče vas da izbjegavate nevažne razgovore i besposlena čavrljanja. S Mjesečevim sjevernim čvorom koji prolazi kroz vaš znak, želite da vas vide onakvima kakvi zaista jeste, a ne onakvima kakvi se od vas očekuje. Sezona Vodenjaka pomaže vam da ostanete vjerni sebi, a sada tražite tu transparentnost i autentičnost među svojom grupom prijatelja.

Bik

Horoskop bik
Shutterstock 


Mars u utorak ulazi u Vodenjaka i privlači ljude koji vaše vještine vide kao put za uspjeh u karijeri.
Pokušajte izbjeći ono čemu ste inače skloni, stavljanju previše zadataka na svoju listu obaveza. Merkurov ulazak u Vodenjaka inspirira vas o načinima da promijenite svoju profesionalnu rutinu, možda započnete novi kreativni tečaju nadolazećim danima ili tjednima. Sezona Riba počinje u nedjelju i započinje vaše najprijateljskije, najživahnije i najdruštvenije doba godine.

Blizanci

Horoskop blizanci
Shutterstock 


S vašim vladarom Merkurom koji ulazi u Vodenjaka, osjećate se otvorenima za otkrivanje novih aspekata. Sezona Vodenjaka potiče vas da iskusite nove stvarnosti, bilo kroz putovanja ili kroz ljude s kojima svakodnevno komunicirate. To može uzrokovati da se nesvjesno udaljite od bliskih osoba. Pobrinite se da objasnite svoju potrebu za promjenom mjesta kako se ne bi osjećali zanemareno.

Rak

Horoskop rak
Shutterstock 


Vaše intuitivne sposobnosti zahvaljujući utjecaju planeta značajno rastu, što može rezultirati još većom povezanošću s bliskim prijateljima. Važno je da poradite na postavljanju energetskih granica te da osvijestite kako je ponekad stvarn važno reći ne. Osjetit ćete val optimizma na ljubavnom planu.

Lav

Horoskop lav
Shutterstock 


Lavovi, na vas je Puni Mjesec snažnije nego na druge znakove utjecao zbog opozicije s Plutonom u Vodenjaku, što vas je natjeralo da preispitate svoje životne prioritete i put kojim idete. Merkur koji ulazi u Vodenjaka može vam pomoći u stvaranju novih partnerstava s ljudima koji vjeruju u vas i vašu viziju. Energija Vodenjaka u kozmosu pomaže vam da budete emocionalno odvojeni od potrebe za stalnim vanjskim potvrđivanjem. Više se usredotočite na ohrabrivanje sebe i na to da živite u skladu sa svojim najvažnijim vrijednostima.

Djevica

Horoskop djevica
Shutterstock 


Sve se mijenja pred vašim očima, a to se posebno odnosi na vaša razmišljanja. Posvetite se unutarnjim i vanjskim promjenama koje vas okupiraju i razmislite o tome što one znače i kako će se manifestirati u vašem životu. Mjesec u Vodenjaku aktivirao je vaš sektor zdravlja i dobrobiti, pomažući vam da prihvaćate vlastitu ranjivost i intimnosti te o istoj govorite s vama najbližim ljudima. Vaše zdravlje ovisi o tome o vašem umijeću otpuštanja.

Vaga

Horoskop vaga
Shutterstock 


Planeti vam pomažu da se opustite, zabavite, budete kreativniji i otvoreniji. Ulazak Merkura u znak Vodenjaka odvest će vas do novih intelektualnih visina - možete shvatiti gdje usmjeriti svoju energiju i resurse tijekom sljedećih nekoliko tjedana, što može dovesti do toga da svoj život promijenite na bolje. Odvojite vrijeme da očistite ili donirate predmete.

Škorpion

Horoskop škorpion
Shutterstock 


Ako se nalazite na životnom raskrižju ovaj tjedan vam pruža priliku da iskreno procijenite kako i što želite dalje i u kojem smjeru želite ići. Dani pred vama donose prilike u kojima ćete privlačiti ljude koji poštuju vašu osjetljivost kao snagu. Krenite korak po korak i pokušajte ne shvaćati život previše ozbiljno ovaj tjedan.

Strijelac

Horoskop strijelac
Shutterstock 


Ovaj je tjedan usmjeren na komunikaciju kao način koji djeluje oslobađajuće i zabavno. Merkur, planet komunikacije, ulazi u Vodenjaka i to može dovesti do stvaranja nove grupe prijatelja ili kolega na neočekivan način. Uglavnom ste spremni na avanture, pa ako osjećate da je taj trenutak, recite "da" i otiđite na spontane spojeve. Svemir često dovodi ljude u naše živote u pravo vrijeme kako bi nam pomogli da se razvijamo, a ovo je jedno od takvih vremena.

Jarac

Horoskop jarac
Shutterstock 


Možda ste raspoloženju u kojem razmišljate dati otkaz na poslu. S Plutonom, planetom transformacije, koji je nedavno napustio vaš znak (neće se vratiti do 1. rujna), osjećate se kao da prolazite kroz jednu veliku životnu transformaciju za drugom. Mlad Mjesec vas potiče da napravite glavni plan i zabavite se razmišljajući o svim mogućnostima za svoj financijski i profesionalni preporod.

Vodenjak

Horoskop vodenjak
Shutterstock 


Prema kraju vladavine vašeg znaka postajete sve znatiželjniji kako možete doći do najbolje verzije sebe. Ovo je dobro vrijeme za strategije. Trenutno ste u životnoj fazi u kojoj doista vjerujete da je sve moguće, pa zapišite sve svoje ideje o tome što želite postići ove godine, koliko god izazovno izgledalo. Mladi Mjesec u vašem znaku ovog je tjedna idealno vrijeme za provedbu najuzbudljivijih ideja s vaše liste želja.

Ribe

Horoskop ribe
Shutterstock 


Ovaj tjedan poziva da proširite svoje horizonte, posebno u pitanju karijere. Merkurov ulazak u Vodenjaka potiče vas da razmišljate izvan okvira i otvorite se novim idejama i mogućnostima. Možete upoznati ljude s kojima dijelite zajedničke vizije i vrijednosti, osobito ako ste spremni izaći iz svoje zone komfora. Ovo je vrijeme za postavljanje namjera za osobni i emocionalni rast u nadolazećim mjesecima.