Valentinovo 2024. donosi nježnu energiju punu ljubavi dok Mjesec prelazi u Bika, uzemljuje naše emocije i naglašava vrijednost stabilnosti, udobnosti i zadovoljstva u našim odnosima. Bik nas potiče da cijenimo jednostavnije životne radosti i ljepotu oko nas. Savršen je dan za izražavanje ljubavi kroz opipljiva djela ljubaznosti i uživanje u osjetilnim užicima dobre hrane, prirode i tjelesne ljubavi. A koji su to znakovi kojima su zvijezde posebno naklonjene otkriva Elle.rs.

Blizanci

Danas se osjećate kreativno i spremni ste pripremit nešto posebno za svog partnera. Ako niste u vezi, a postoji netko koga želite impresionirati, ovaj dan je čaroban po tom pitanju, danas ste drugima jednostavno neodoljivi. Otvoreni ste i prijateljski raspoloženi, što vam pomaže da pokažete svoj prirodni šarm. Ipak, ono što unosi sreću u vaš ljubavni život je činjenica da ne dopuštate negativnoj energiji da uđe u vaš život.

Ljubav horoskop astro
Shutterstock 

Škorpion

Valentinovo je i zvijezde su se pobrinule za dozu romantike ali i priliku za nešto više. Iskoristite energiju  za uživanje u skladnoj vezi, poklonite pažnju tome koliko je vaš partner poseban. Možda je vrijeme jasno dati do znanja da u toj osobi prepoznajte srodnu dušu.

Ljubav horoskop astro
Shutterstock 

Vodenjak

Ovo nije dan u kojem ćete uživati po već viđenim komercijalnim pravilima, ovo je dan u kojem ćete se osjećati dovoljno snažno i hrabro da otvoreno izrazite svoje osjećaje prema osobi koja vam se sviđa. Dobra energija i sreća su na vašoj strani.