Zakoračili smo u vladavinu Riba čime je započeo mjesec u kojem dominiraju pitanja vezana uz intuiciju, kreativnost i emocionalne veze. Merkurov ulazak u znak Riba 23. veljače dodatno pojačava i poboljšava sposobnost komunikacije neverbalnim sredstvima, potičući na dublje duhovne veze i razumijevanje.

Tjedan kulminira Punim Mjesecom u Djevici 24. veljače te poziva na praktičnost, organizaciju i zdravlje. Ovaj Puni Mjesec poziva nas da pronađemo ravnotežu između naših idealističkih vizija i opipljivih koraka potrebnih za njihovu realizaciju, potičući usklađivanje duhovnog blagostanja s fizičkim zdravljem i dnevnim rutinama.

Ovan

Horoskop Ovan
Shutterstock 


Ovaj tjedan, dok Sunce i Merkur prelaze u Ribe, vaš fokus se okreće prema duhovnom rastu i unutarnjem razmišljanju. Prihvatite ovo razdoblje za introspekciju, posebno u pogledu svojih snova i onoga što leži ispod površine. Pun Mjesec u Djevici 24. osvjetljava vaše zdravlje i dnevne rutine, potičući vas da pronađete ravnotežu između svoje fizičke dobrobiti i mentalnog zdravlja. Pravo je vrijeme da poboljšate svoje navike za veću učinkovitost i zadovoljstvo.

Bik

Horoskop Bik
Shutterstock 


Vaš društveni krug i napredovanja dobivaju značajan poticaj s energijom Riba koja osvjetljava ova područja vašeg života. Potražite načine da se povežete na dubljoj razini s prijateljima i uskladite se sa zajedničkim ili humanitarnim ciljevima. Pun Mjesec u znaku Djevice naglašava potrebu da uravnotežite svoje društvene obveze s osobnom radošću i kreativnošću. Razmotrite sve prilagodbe koje omogućuju iskrenije izražavanje onoga što jeste.

Blizanci

Horoskop Blizanci
Shutterstock 


Karijera i osobni dojam pred drugima zauzimaju središnje mjesto dok vas sezona Riba potiče da spojite kreativnost i suosjećanje u svoj profesionalni život. Ovaj tjedan posvećen je razumijevanju moći vaše intuicije vezano uz pitanja vaše karijere. Pun Mjesec u Djevici naglašava vaš dom i emocionalne temelje, potičući vas da stvorite utočište koje podržava vaše želje za rastom i uspjehom. Pronađite sklad između svojih profesionalnih postignuća i osobnog zadovoljstva.

Rak

Horoskop Rak
Shutterstock 


Istraživanje i širenje osobnih ideja i vizija su vaše teme za tjedan pred vama, sa Suncem i Merkurom koji se kreću u vašu zonu avanture. Izvrsno je vrijeme za učenje, putovanja ili zaranjanje u duhovne potrage. Pun Mjesec u Djevici aktivira vaš komunikacijski sektor, naglašavajući važnost praktičnog razmišljanja i obraćanja pažnje na detalje u onome što govorite. Pokažite umijeće stvaranja ravnoteže između vizija na dugi rok s pedantnim planiranjem.

Lav

Horoskop Lav
Shutterstock 


Duboke emocionalne veze i osobna transformacija su naglašene jer Ribe utječu na vaše polje intimnosti. Ovaj tjedan poziva na poniranje u dubinu vaših odnosa, potičući iskrenost i zajednički rast. Pun Mjesec u Djevici donosi kulminaciju u vašem financijskom polju, posebno u pogledu zajedničkih resursa ili ulaganja. Težite praktičnim rješenjima i jasnoći u financijskim pitanjima.

Djevica

Horoskop Djevica
Shutterstock 


Veze su u središtu pozornosti, a sezona Riba potiče vas na njegovanje veza koje su i suosjećanje i ispunjavajuće. Ovo razdoblje potiče empatiju i razumijevanje u partnerskim odnosima. Pun Mjesec u vašem znaku 24. označava osobni vrhunac, nudeći uvid u to kako uravnotežuje svoje potrebe s potrebama drugih. Iskoristite taj trenutak za samorefleksiju i potrebne životne prilagodbe.

Vaga

Horoskop Vaga
Shutterstock 


Vaš fokus se pomiče na zdravlje, posao i svakodnevne rutine, a utjecaj Riba potiče holistički pristup prema samima sebi. Razmislite o uključivanju novih wellbeing praksi u svakodnevni život. Pun Mjesec u Djevici ističe vaš sektor odmora i oslobađanja, vrijeme je za oslobođenje od navika ili stavova koji vam više ne služe. Pronalaženje ravnoteže između vašeg fizičkog zdravlja i mentalnog mira je ključno.

Škorpion

Horoskop Škorpion
Shutterstock 


Kreativnost, romantika i samoizražavanje dobivaju poticaj pod utjecajem Riba. Ovaj tjedan je posvećen puštanju mašti na volju i povezivanju s drugima na emocionalnoj razini. Pun Mjesec u Djevici osvjetljava vaš društveni sektor, potičući vas da razmislite kako se vaši kreativni napori i romantične potrage uklapaju u vašu širu zajednicu ili mrežu. Uravnotežite osobnu radost sa zajedničkim naporima.

Strijelac

Horoskop Strijelac
Shutterstock 


Dom i obiteljska pitanja su u vašem fokusu, jer vas sezona Riba potiče da njegujete svoje korijene i osobni prostor s istančanim emocijama i puno kreativnosti. Pun Mjesec u Djevici 24. skreće pozornost na vašu karijeru i buduće planove, izazivajući vas da pronađete ravnotežu između svojih profesionalnih ciljeva i osobnog života. Razmislite o svojim odgovornostima i kako su one usklađene s vašim osobnim razvojem.

Jarac

Horoskop Jarac
Shutterstock 


Komunikacija i učenje ključne su teme za vas ovog tjedna, s Ribama koje poboljšavaju vaše interakcije slojem intuitivnog razumijevanja. Idealno je vrijeme za prenošenje vlastitih ideja drugima s empatijom i kreativnošću. Pun Mjesec u Djevici aktivira vaše polje vjerovanja i duhovnog učenja, potičući vas da primijenite praktično znanje i detalje na svoje šire životne interese i planove.

Vodenjak

Horoskop Vodenjak
Shutterstock 


Vaši financijski i materijalni resursi su u fokusu, a energija Riba stavlja naglasak na razmišljanje o onome što posjedujete i što su za vas vrijednosti. Budite iskreni. Pun Mjesec u Djevici naglašava vaše polje intimnosti i zajedničkih planova, pozivajući vas da se okrenete praktičnom načinu organiziranja i upravljanja osobnom ali i zajedničkom imovinom. Tražite ravnotežu između davanja i primanja.

Ribe

Horoskop Ribe
Shutterstock 


S ulaskom Sunca i Merkura u vaš znak, ovaj tjedan označava početak razdoblja brige o samima sebi i samoizražavanja. Prihvatite ovu energiju kako biste se usredotočili na svoje osobne ciljeve i snove. Pun Mjesec u Djevici osvjetljava vaše polje odnosa, naglašavajući dinamiku između vaše individualnosti i vaših veza s drugima. Vrijeme je da pronađete sklad između svojih potreba i potreba svojih partnera.