Budući da Mjesec osvjetljava ono što je obično skriveno, za očekivati je kako će puni Mjesec u Djevici pružiti dublji uvid u osobne ali i kolektivne stvari s potrebom za promjenom nabolje. Promjene mogu biti vezane na nas same, naše stavove, dileme, bolju organizaciju ali i organiziranje naše svakodnevice. Puni Mjesec u Djevici pomaže na tim poljima, jer je Djevica ta koja zna predvidjeti, organizirati i stvari dovesti u red. Dani pred vama idealni su za pospremanje životnog prostora, s naglaskom na ormare, papire, organiziranje vremena, jer to će vam pružiti osjećaj zadovoljstva, osjećaj energije i prostor za sređivanje vlastitih misli i osjećaja.

Inače, u tradicijama se ovaj pun Mjesec naziva Snježni Mjesec jer se pojavljuje u danima kada je na sjevernoj hemisferi moguća velika količina snježnih padalina. Ovaj Mjesec za mnoge kulture predstavlja priliku za osobni rast i snažnu duhovnu povezanost. Snježni Mjesec također je povezan s punoćom, energijom i ispoljavanjem novih želja i svrha.

Ovan

Horoskop ovan
Shutterstock 

Ovaj puni Mjesec u središte pažnje stavlja vaš posao, rutine i zdravlje. A to je i više nego važno, jer je potrebno da svoju energiju sa sadašnjeg trenutka usmjerite na budućnost i planove. Slušajte svoju intuiciju, vjerujte u vlastiti odluke, jer na vašoj su strani Mars i Pluton. Procijenite što je najbolje za vas, ostanite realni, odvojite vrijeme za odmor.


Bik

Horoskop bik
Shutterstock 

Ovaj puni Mjesec obećava slaganje dijelova vaše osobne slagalice u cjelinu. To će vas ispuniti zadovoljstvom, te ćete iskreno uživati u planiranim aktivnostima i iskustvima. Vrijeme je za uživanje u onome što vam donosi istinsko zadovoljstvo. Bilo da se radi o vezama s drugima, istraživanju novih mjesta, bavljenju strastima ili prihvaćanju svježih ideja, dajte svojoj sreći prioritet iznad svega.


Blizanci

Horoskop blizanci
Shutterstock 

Pred vama je vikend u kojem ćete se prisjetiti vama važnih događaja iz prošlosti. S vašim vladajućim planetom, Merkurom, u napetom aspektu s punim Mjesecom, mogli biste se osjećati potrebu da potisnete te osjećaje. Ipak, posvetite im pažnju. U zadnje vrijeme vaš je fokus primarno na vašoj karijeri i profesionalnim težnjama, ali ključno je zastati i razmisliti o vašim iskrenim potrebama. Zaustavite vrijeme uz dobru knjigu, šalicu čaja ili opuštajući odmor.


Rak

Horoskop rak
Shutterstock 

Pripremite se za naelektriziran i uzbudljiv pun Mjesec. U posljednje vrijeme posvećeni ste prikupljanju novih iskustava, a sada je savršeno vrijeme da to podijelite s drugima, jer vrijeme je za povezivanje s drugima. Ovaj pun Mjesec također signalizira zeleno svjetlo za pokretanje bilo kakvih osobnih projekata vezanih uz pisanje, komunikaciju ili druženje o kojima ste razmišljali.

Lav

Horoskop lav
Shutterstock 

Pun Mjesec nudi vam priliku da uskladite iojačate osjećaj vlastite vrijednosti. Iskoristite priliku za suočiti s mogućim pitanjima vezanim uz količinu odgovornosti koju preuzimate, razmislite o promjenama potrebni u dijelovima života koji vas ne vesele. Tom procesu mogu pomoći čišćenje životnog prostora, uklanjanje detalj akoji vas podjećaju na prošle veze ili bilo što drugo što vas koči.


Djevica

Horoskop djevica
Shutterstock 

Pod ovim punim Mjesecom dajte prednost pronalaženju načina kojima ćete izraziti ono što je u vama. Pisanje, prijateljski razgovor, odaberite sami. Ovo je vrijeme za samootkrivanje, prihvaćanje novih faza. Možda ćete tijekom ovog razdoblja biti pretjerano kritični i prema sebi i prema drugima, zato je dobro odrediti prioritete, te ne dopustiti da vam želje drugih određuju smjer.


Vaga

Horoskop vaga
Shutterstock 

Posljednjih tjedana zahvaljujući Veneri, vašem vladajućem planetu, koja je blisko povezana s Plutonom, osjećate jasnoću vezanu uz pitanja o vama samima. Uz ovaj puni Mjesec dobrodošlo je uključiti aktivnosti kao što su pokret i ples, jer osim što gode zdravlju bude i dobar osjećaj uz koji ćete lakše odrediti prioritete i pozicionirati same sebe u tim planovima.


Škorpion

Horoskop škorpion
Shutterstock 

Ovaj puni Mjesec prekida osjećaj izolacije od drugih. Vrijeme je za druženja, čak i buđenje potisnutih strasti. Budući da su vaši vladajući planeti, Mars i Pluton, blisko usklađeni, vrijeme je da poduzmete akciju i preuzmete odgovornost za vraćanje radosti i povezanosti u svoj život. Iako možda nije idealno vrijeme za organiziranje velike zabave, počnite planirati načine da se vratite na društvenu scenu. Bilo da se radi o organiziranju malog okupljanja s bliskim prijateljima ili posjećivanju društvenih događanja, prihvatite priliku da obnovite te veze i uživate u toplini druženja.

Strijelac

Horoskop strijelac
Shutterstock 

Pripremite se za val energije u polju karijeri i postignuća, jer ovaj pun Mjesec obasjava vaš profesionalni put. Vi ste vrhunski majstor ceremonije, spajate svoju slobodoumnu prirodu s mudrošću potrebnom za poduzimanje odlučne akcije prema svojim ciljevima. Nemojte se uhvatiti u previše razmišljanja; vjerujte procesu. Odvojite trenutak da zaliječite sve zaostale rane iz prošlosti koje su možda posijale sjeme sumnje. Vjerujte svojoj intuiciji i samopouzdano krenite naprijed.


Jarac

Horoskop jarac
Shutterstock 

Vrijeme je za balans između svakodnevice, obaveza i dugoročnih ciljeva. Iako je bitno nastaviti ići naprijed, ovo razdoblje zahtijeva procjenu vaših osobnih uvjerenja i strategija. Priznajte si što uistinu funkcionira, a što ne. S vašim vladajućim planetom, Saturnom, blisko usklađenim s ovim punim Mjesecom, to je odlična prilika da usporite i procijenite svoju osobnu učinkovitost. Zapamtite, ponekad prepuštanjem kontrole možete pronaći svoju najveću snagu i jasnoću.


Vodenjak

Horoskop vodenjak
Shutterstock 

Nadolazeći puni Mjesec pomoći će vam u vašem nastojanju boljeg sagledavanja pitanja što stvarno želite i kako to ostvariti. Vikend nudi prostor za određivanje budućih namjera i priliku da odbacite prošla očekivanja. Razmislite o teretu drugih osoba koji ste preuzeli na sebe, možda je vrijeme da se toga riješite. Prihvatite svoju jedinstvenost.


Ribe

Horoskop ribe
Shutterstock 

Često se nađete upleteni u mrežu briga, neprestano razmišljajući o tome kako je nešto moglo biti. Nostalgična razmišljanja dodatno vas zbunjuju, zato obratite pažnju jer pun Mjesec pred vama nudi priliku da otpustite dugotrajne strahove i tjeskobe, posebno u vezama. Prihvatite ovu priliku za iskrenost i samorefleksiju, posvetite vrijeme sebi i osobama koje vas iskreno razumiju i podržavaju.