Život modne asistentice može biti toliko naporan, kaotičan, ali i zabavan da ga apsolutno možemo zamisliti kao mjuzikl. Upravo to je imala na umu produkcija koja stoji iza nove kazališne adaptacije knjige 'Vrag nosi Pradu'.

Što znamo o projektu?

Mjuzikl se pripremao devet godina. Baš kao i film, temelji se na bestselleru Laure Weisberger iz 2003., ali je također inspiriran filmom iz 2009. u kojem su glumile Anne Hathaway i Meryl Streep. Dakle, vjerojatno će popularni monolog o svijetloplavom džemperu sada postati stih s laganim plesnim pokretima.

Vrag nosi Pradu
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia 

Iako još uvijek ne znamo tko će glumiti Andreu Sachs, znamo da će Vanessa Williams, poznata po 'Ružnoj Betty' i 'Kućanicama', glumiti moćnu Mirandu Priestly. Glazbu potpisuje Elton John, a tekst pjesnikinja i kantautorica Shaina Taub. Predstava će imati i popratnu knjigu/scenarij autorice Kate Wetherhead, dok režiju i koreografiju potpisuje Jerry Mitchell.

Vrag nosi Pradu
Fox 2000 Pictures / AFP / Profimedia 

Kada možemo očekivati ​​premijeru mjuzikla?

Mjuzikl, koji je prvotno bio namijenjen Broadwayu, imat će premijeru u Londonu, u Dominion Theatreu u listopadu ove godine. Također, rezervirano je ljetno prikazivanje mjuzikla za Theatre Royal u Plymouthu, tijekom srpnja.

Vrag nosi Pradu
Sunset Box / Allpix Press / Profimedia 

Tako ćemo, čini se, 2024. godine Veliku Britaniju staviti na sam vrh liste putovanja (P.S. ulaznice za predstavu 'Vrag nosi Pradu' već su u prodaji!).

 Izvor:Elle.rs