Kao najkraći mjesec u godini, možemo slobodno reći da je veljača apsolutno proletjela. Ožujak već kuca na vrata, a s njime i prvi proljetni dani.

Iako ćemo vjerojatno svaki slobodan trenutak htjeti provesti na suncu, kraj dana često ostaje rezerviran upravo za uživanje uz omiljenu seriju, dokumentarac, film... Netflix kao najomiljeniji streaming servis neprestano nudi bogatu ponudu, a iz mjeseca u mjesec dodaje novi sadržaj. 

Tako je i za ožujak pripremio cijeli spektar žanrova, a mi vam u nastavku donosimo novitete u području serija. Bit će mnogo potpuno novih naziva te onih starih jedva čekanih, možemo slobodno reći - raznovrsno i za svakoga ponešto.

3 Body Problem - Sezona 1

Za nju mnogi kažu da je jedna od najiščekivanijih serija za ovu godinu. Temeljena na nevjerojatnoj znanstveno-fantastičnoj trilogiji kineske spisateljice Cixin Liu i adaptaciji Davida Benioffa i D.B. Weiss iz Igre prijestolja, opisivanje zapleta ovdje bilo bi uzaludno. Reći ćemo samo da pokazuje prvi kontakt između ljudi i izvanzemaljaca na potpuno nov i inovativan način. Na Netflix dolazi 21. ožujka.

Nove serije Netflix ožujak 2024
Imdb 

Vikings - Sezone 1 - 6

Definitivno jedna od najomiljenijih serija svih vremena sada dolazi i na Netflix. Krenula se snimati još 2003. godine sa završetkom 2020., a omogućuje nam da zaronimo u kraj osmog stoljeća i u prve susrete skandinavskih pljačkaških grupa s 'civiliziranijom' zapadnom Europom. S obzirom na to da je nastavak serije stigao na Netflix prošlog mjeseca, logično je da će originalna serija također postati dostupna za streamanje. Na Netflix dolazi 30. ožujka.

Nove serije na Netflixu ožujak 2024
Imdb 

The Gentlemen - Sezona 1

Svi ljubitelji Guya Ritchieja bit će oduševljeni ovim novitetom. Naime, njegov film The Gentlemen iz 2019. godine sada će na Netflixu biti dostupan u obliku istoimene serije. Dok će likovi u nadolazećoj seriji biti potpuno drugačiji od filma, The Gentlemen će imati isti 'okus' - zajedno s hrpom svježih trikova u svom dobro skrojenom rukavu. Na Netflix dolazi 7. ožujka.

Serije na Netflixu ožujak 2024.
Imdb 

Young Royals - Sezona 3

Riječ je o trećoj, ujedno i posljednjoj sezoni serije koja nas ponovno vraća između zidove fiktivnog internata Hillerska. Prvih pet epizoda bit će globalno prikazano na Netflixu 11. ožujka, nakon čega će uslijediti šesta i posljednja epizoda 18. ožujka. Zagriženim obožavateljima švedske serije bit će drago znati da se glavna glumačka ekipa vraća u trećoj sezoni.

Serije na Netflixu ožujak 2024.
Imdb 

Chicken Nugget - Sezona 1

Potpuno nešto drugačije, korejska humoristična serija 'Chicken Nugget' govori o mladoj ženi koja uđe u misteriozan uređaj i odjednom se pretvori u nugget nakon čega je njezin otac i tajni obožavatelj pokušavaju vratiti u njezino ljudsko tijelo. Bizarno, ali moglo bi biti zanimljivo. Na Netflix dolazi 15. ožujka.

Serije na Netflixu ožujak 2024.
Imdb