Tjedan pred nama pruža prilike za zatvaranje starih poglavlja te otvaranje novih, jer vladavinu kontemplativnih Riba smjenjuje aktivni Ovan. Pred nama je 19. ožujka astrološka Nova godina, tj. proljetni ekvinocij, i prelaskom u znak Ovna započinje novi ciklus. Ovaj ključni trenutak donosi nalet energije, hrabrosti i poticaj prema samodokazivanja i novim počecima. To je poziv da se probudimo iz zimskog sna, i metaforički i doslovno, i pokrenemo akciju prema našim najosobnijim željama i ciljevima.


Ovan

Horoskop Ovan
Shutterstock 


U tjednu pred nama započinje vladavina vašeg znaka što vam donosi pregršt energije. Usredotočite se na svoje ambicije i određivanje osobnog identiteta, otpuštajući prošla ograničenja dok hrabro koračate u nove pothvate. Budite spremni preuzeti inicijativu i liderstvo u timskim projektima. U odnosima pokažite spremnost i zrelost, vrijeme je i za promjenu posebno u onim odnosima koji vas sputavaju.

Bik

Horoskop Bik
Shutterstock 


Posljednji dani Sunca u Ribama potiču na introspekciju, dok ulazak Sunca u znak Ovna potiče vaša duhovna i podsvjesna područja. Napravite prostor za ono što dolazi dok gledate unutra i težite zovu svoje duše. Prihvatite promjenu iznutra. Na poslu, mogli biste se osjećati posebno energično i ambiciozno.


Blizanci

Horoskop Blizanci
Shutterstock 


Vi prirodno imate briljantne ideje, sada je vrijeme da svoje riječi uskladite s djelima. Što su ideje hrabrije, to bolje - netko mora biti hrabar i ići prvi, pa zašto ne biste vi? Ulazak Sunce u Ovna određuje trenutak u kojem je važno da se usredotočite na svoju budućnost. Početkom tjedna moguće su napetosti između osobnih ciljeva i zajedničkih planova. Važnu ulogu u svemu imaju prijatelji.


Rak

Horoskop Rak
Shutterstock 


Pred vama je novi ciklus. Vrijeme je da nastavite s isticanjem osobnih kvaliteta te da pobirete plodove uspješnog rada. Karijera i imidž u javnosti su u fokusu.Vaše samopouzdanje je velika pomoć jer vrijeme je za pogled u budućnost. Preuzmite odgovornost i započnite nove projekte s povjerenjem. Pazite na svoju prehranu i redovito se krećite kako biste održali vitalnost.

Lav

Horoskop Lav
Shutterstock 


U danima pred vama moguće je osjetiti porast samopouzdanja, potiče vas ideja o proširenju vidika i donošenju hrabrih planova za budućnost. Oslonite se na svoj optimizam. Prijelaz Sunca u Ovna potiče žudnju za avanturom i učenjem. Vrijeme je da izađete iz svoje zone udobnosti i istražite nove smjerove. Vaša strast i hrabrost mogu vam pomoći istaknuti se u timskim projektima i postići izvanredne rezultate.


Djevica

Horoskop Djevica
Shutterstock 


Vrijeme je zatvaranja starih i otvaranja novih etapa a to u vama potiče transformativne procese. Tjedan nudi introspekciju i oslobađanje, zato istražite emocije i dopustite intuiciji da vas vodi kroz odluke. Vrijeme je za oslobađanje ograničavajućih uvjerenja. Iskoristite svoju snagu i samopouzdanje da ostvarite svoje ciljeve, ali nemojte zaboraviti biti pažljivi prema sebi i svojim bližnjima.


Vaga

Horoskop Vaga
Shutterstock 

Planeti i zvijezde vas potiču da komunicirate o potrebama i željama unutar veze i partnerstva, dok ulazak Sunca u znak Ovna tijekom tjedna naglašava balansiranje neovisnosti i suradnje na više planova. Budite svjesni svojih potreba i vrijednosti, te radite na održavanju balansa u svim aspektima svog života.

Škorpion

Horoskop Škorpion
Shutterstock 


Novi ciklus u fokus stavlja vaš prirodni talent, zdravlje, svakodnevni život i rutine. Vrijeme za praktične zadatke, umjesto izbjegavanja okrenite se brizi za sebe. Vaša intuicija bit će izražena, pa slušajte svoj unutarnji glas prilikom donošenja važnih odluka. Budite strpljivi i postojani u radu prema svojim ciljevima.


Strijelac

Horoskop Strijelac
Shutterstock 


Pred vama su dani u kojima se okrećete odnosim ali i prilikama koje nude zabavu i kreativnost. Neće nedostajati ni romantike. Ulazak Sunca u Ovna potiče vašu želju za samoizražavanjem a najbolji vodič vaš je avanturistički duh. Budite svjesni svojih fizičkih granica i ne pretjerujte s aktivnostima.

Jarac

Horoskop Jarac
Shutterstock 


Ovaj tjedan, Jarci će se osjećati usredotočeno i odlučno u ostvarivanju svojih ciljeva. Vaša predanost i upornost bit će ključni u postizanju napretka u različitim područjima života. Naglasak je na domu i obitelji, zato iskoristite prelazak Sunca u znak Ovna za pokretanje projekata oko kuće ili se pozabavite obiteljskom dinamikom novom energijom.

Vodenjak

Horoskop Vodenjak
Shutterstock 


Komunikacija je ključna ovog tjedna. Budite iskreni i autentični u komunikaciji s partnerom i bliskim osobama, te cijenite njihovu osobnost i potrebe. Sunce u Ovnu nadahnjuje vaš polje interakcije i učenje. Prihvatite izravne razgovore i samopouzdano predstavite svoje ideje. Bit ćete u prilici otkriti nove životne perspektive ili nove vještine.

Ribe

Horoskop Ribe
Shutterstock 


U danima pred vama posvetit ćete se preispitivanju financijskih i osobnih vrijednosti. U fokusu su materijalna dobra, prihodi i ušteđevina. Dok Sunce napušta vaš znak, razmislite kako možete iskoristiti svoju energiju i resurse za izgradnju stabilnosti. Mars u vašem znaku potiče djelovanje prema vašem suosjećanju i intuiciji. Vrijeme je da se manje oslanjate na druge za sigurnost i napravite nešto svoje.