U tjednu pred nama osjeća se utjecaj pomrčine Mjeseca, sjene prije početka retrogradnog Merkura, vladavine Ovna... a sve to potiče kolektivni osjećaj potrebe za preslagivanjem priorteta, planova, donošenja odluka kao rezultat dužih promišljanja i djelovanja. 

Ovan

Horoskop ovan
Shutterstock 

Početak tjedna obilježen je pomrčinom punog Mjeseca u vašem polju odnosa i veza. Vrijeme je za uživanje u osjećaju povezanosti ali i osjećaju da nešto nedostaje u odnosu s partnerom, a razvoju osjećaja doprinosi Venera, planet ljubavi u vašoj emocionalnoj zoni, koja u vezi s Uranom može donijeti iznenađujuće promjene u vašim pogledima na ljubav, koga cijenite i zašto, jer ovaj utjecaj bi mogao dovesti do emotivnih previranja sredinom tjedna. Možda ćete se odlučiti zaručiti, prekinuti dugogodišnju vezu ili prihvatiti novu poslovnu suradnju. Što god da se dešava, dešava se s razlogom. Naglašeni su vaša kreativnost i intuicija, razmislite o upuštanju u novi kreativni ili umjetnički pothvat.


Bik

Horoskop bik
Shutterstock 


Pun Mjesec ukazuje na važnost brige o sebi i vrijeme je da zaboravite na skromnost. Pojedinci su spremni podržati vas u nekim od vama važnih odluka. Spremni ste prilagoditi svoj raspored i ponovno se posvetiti zdravijim svakodnevnim navikama. Vezano uz bliske odnose naglasak je na zahvalnosti na odnosima koje iskreno dijelite s bliskom osobama, i neka vas ne iznenadi moguća iznenadna veza s prijateljem. Ako ste u posljednje vrijeme radili velike planove koji zahtijevaju pažljivo planirane budžete moglo bi doći do usporavanja.

Blizanci

Horoskop blizanci
Shutterstock 


Vrijeme koje ste uložili u postojeće vezu daje rezultate a sada je trenutak da se paralelno okrenete i kreativnim pothvatima. Pomrčina punog Mjeseca u ovom polju ukazuje da u ovoj mogućnosti ima potencijala, a ako poradite na tome rezultat bi mogao imati važan utjecaj na vas i vaš život. Kako bi se to odigralo u sljedećih mjesec dana moglo bi promijeniti situaciju ili čak ispraviti život. Naglašena su druženja, na vama je da prihvatite pozive i jednostavno uživate, jer druženja baš kao i proljeće na vas utječu motivirajuće.

Rak

Horoskop rak
Shutterstock 


Vaš privatni život bi mogao doživjeti promjene, možda ćete biti u prilici donijeti odluke o preseljenju, proširenju obitelji, doživjeti promjenu u trenutnoj obiteljskoj situaciji ili odlučiti osloboditi se neke emocionalne prtljage jednom zauvijek. Spremni ste se usredotočiti na ljude koji vam donose utjehu i osjećaj pripadnosti, bilo da je to vaša biološka ili odabrana obitelj. Sljedećih nekoliko dana vašu pažnju će usmjeriti na ljude i aktivnosti koje osvjetljavaju vaše unutarnje dijete i ostavljaju u vama osjećaj nadahnuća i ohrabrenja. Zabava je glavni prioritet, stoga se obratite prijateljima i olovkom u nekim veselim satima ili večerima s trivijalnostima.

Lav

Horoskop lav
Shutterstock 


Smiješi vam se mogućnost za nove poslovne suradnje, unapređenje i to će vam pružiti osjećaj sigurnosti. Napokon ste bliže odluci što sljedeće želite, dodatnu edukaciju, promjenu rutine rada ili nova putovanja, as ve to budi i osjećaj zahvalnosti. Sve to dolazi po zasluzi, vrijeme je za uživanje ali neka vas ne zbuni i potreba za odmorom, povlačenje od svega što vas trenutno okupira.

Djevica

Horoskop djevica
Shutterstock 


Pomrčina punog Mjeseca početkom tjedna utječe na vaš odnos s novcem, kao i na vaše osobne vrijednosti - stvari koje vam najviše znače, a koje novac ne može kupiti. Može se odraziti kao brza odluka vezana uz štednju ali kao nagli nalet trošenja kojim ćete nahraniti osjećaj vlastite vrijednosti.
Neka vas ne iznenadi možda i nagla odluka za daleko putovanje s vama dragom osobom ili potreba za povlačenjem na mjesto na kojem ćete se posvetiti nečemu što vas zaokuplja. To potiče na preispitivanja planova i odnosa na planu obitelji te izlazak iz uobičajene praktičnosti, što je znak da je vrijeme za detaljnu akciju reorganizacije vlastitoga života.

Vaga

Horoskop vaga
Shutterstock 


Puni Mjesec u vašem znaku daje vam priliku da dobro pogledate sebe i kako ste napredovali od mladog Mjeseca u vašem znaku prošlog listopada. To vas može suočiti s osjećajem velike radosti ali i dovesti do ruba suza i bez da vam je jasno zašto. Držite se svog intuitivnog osjećaja, a ne uobičajene logike jer pomrčina uz ovaj puni Mjesec nagovještava da iz ove faze samorefleksije može izaći više nego što ste očekivali. Pričekajte s planovima za koje niste sigurni da su spremni, važni su stabilnost i pozitivno okruženje.

Škorpion

Horoskop škorpion
Shutterstock 


Preplavljeni ste kreativnom energijom, zato iskoristite je u svoju korist. Započnite s projektom koji vas veseli ili barem postavite skicu za razradu. U tjednu pred vama, a pod utjecajem pomrčine Mjeseca, možete uočiti obrasce i ponašanja koja ste prerasli i spremni ste ih otpustiti. Ovo može biti osjetljivo vrijeme i možda ćete imati manje energije nego inače. Pobrinite se da u svojoj dnevnoj rutini stvorite prostor za odmor i smirenost, dajte prednost brizi o sebi i slušanju potreba vašeg fizičkog tijela.

Strijelac

Horoskop strijelac
Shutterstock 


Pred vama je dobar tjedan za dovršiti projekt ali biste mogli otkriti da još nije vrijeme za svečani kraj. Obratite pažnju na skriveno, nevidljivo ili izostavljeno što je presudno za krajnji rezultat. Kroz tjedan je naglašen utjecaj planeta na vaše zdravlje i radnu rutinu. Trenutak je za uvođenje nekih novih rutina, ali uzmite u obzir pitanje kako vaša uobičajena želja da požurite sa stvarima prije nego što ih u potpunosti shvatite možda neće funkcionirati, zato ne zaboravite kako su stabilnost, sigurnost i briga ono što vam je sada potrebno i kako će to pomoći u oblikovanju budućih planova.

Jarac

Horoskop jarac
Shutterstock 


Pod utjecajem pomrčine punog Mjeseca mogli biste se suočiti s osjećajem kako pitanja vezana uz područja vašeg posla, za koja ste mislili da su u ravnoteži, bi se mogla pokazati drugačijim. To ne moraju biti velike stvari ali važne za realno sagledavanje. Ovaj tjedan pred vas donosi potrebu za konkretnim definiranjem određenog odnosa. Možda će vas mučiti obiteljska pitanja, ali postoji mogućnost da ćete poželjeti ljubavnu vezu dovesti do nove razine. U svakom slučaju, osjećat ćete se ohrabreno potaknuti važan razgovor koji se tiče jednog odnosa, a rezultat će biti i više nego zadovoljavajući.

Vodenjak

Horoskop vodenjak
Shutterstock 


Početkom tjedna osjećate osjećaj povjerenja u same sebe, spoznaju tko ste i što imate za ponuditi. Ta se sigurnost prelijeva u vaš posao i čak bi vas mogla odvesti do nove poslovne ili kreativne ponude koja će poboljšati vaše financije. Naglašena su i pitanja vezana uz putovanja, obrazovanje, medije i pravdu, i ako vas muči što nisu svi dijelovi slagalice u cjelini, na kraju ćete biti zadovoljni ishodom. U tome može pomoći razgovor, pristigle vijesti. Posvetite se prijateljima, druženju jer upravo te prilike donose u život i ljude koji su vam ili će postati važni.

Ribe

Horoskop ribe
Shutterstock 


Pomrčina Mjeseca u Vagi 25. ožujka potiče vas na donošenje odgovornih financijskih odluka. Možda ćete otplatiti neki dug ili razgovarati s bliskim osobama o zajedničkim financijama ili načinu na koji dijelite zajednički budžet. Pred vama su također dani nabijeni emocijama, a na vama je da budete zahvalni na promjeni perspektive te na prilici u kojoj ćete smisliti sljedeću veliku ideju ili potez. Bilo bi mudro pričekati dok sve činjenice ne postanu poznate prije nego što donesete (nepromišljenu) odluku. Okrenite se obitelji, djeci i samima sebi.