Sada kada se Barbiemanija već privela kraju, a Oscari su podijeljeni, Margot Robbie polako izlazi iz lika za koji slobodno možemo reći da joj je obilježio karijeru. Ipak, sada je čeka još jedan ogromni pothvat.

Nakon lika najomiljenije lutke, Margot ulazi u svijet jedne od najuspješnijih igrica svih vremena - The Sims. Svi koji su barem jednom zaigrali znaju da sati provedeni za ekranom igrajući je prolaze kao minute, a od kada je prvi put izašla 2000. godine, do danas je izašlo nekoliko nastavaka i dodataka kako bi svakom korisniku pružili posebno iskustvo igranja. Ukratko, igrači igraju avatare, nazvane Simsima, koji imaju različite osobnosti, poslove, želje, ciljeve i prohtjeve, a na igračima je održavati ih kroz svakodnevne obaveze.

The Sims
ea 

The Sims
ea 

The Sims
ea 

Nakon što je Margot, osim što je glumila Barbie, uz Gretu Gerwig sudjelovala i u produkciji filma, to će sada ponoviti i u adaptaciji ove omiljene igrice uz pomoć svoje LuckyChap produkcijske kompanije.

Ne zna se tko će glumiti popularne Simse, kao ni tko će sve sudjelovati u projektu. Također je nepoznato i ime kao kao i radnja filma. Ipak, zna se da će film režirati Kate Herron (režirala je i prvu sezonu Marvelove serije Loki) koja će u suradnji s Briony Redman napisati i scenarij. U proces će biti uključena i kompanija Electronic Arts koja je i objavila sve dijelove igrice.

Margot Robbie
Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Čini se da Margot doista započela svoju eru, a uz film o Simsima, javnost ne može dočekati ni ponovni susret s Ryanom Goslingom, ovoga puta u prequelu filma 'Ocean’s Eleven' iz 2001. godine gdje će ponovno utjeloviti glavne uloge.