Ovih dana nema kraja filmskih vijestima, a danas nas je definitivno dočekala jedna od većih - stigao je trailer Warner Bros. hita 'Joker: Folie à Deux'. Nakon što je prvi dio 2019. godine osigurao Joaquinu Phoenixu Oscara za glavu ulogu, od drugog se mnogo očekivalo, pogotovo nakon što je postalo jasno da će njegovu bolju polovicu Harley Quinn igrati Lady Gaga. Po našem mišljenju, savršen odabir i spoj.

Redatelj je ponovno Todd Phillips, a radio je i na scenariju uz Scotta Silvera. Za razliku od prvog Jokera, čiji je budžet iznosio oko 60 milijuna dolara, nadolazeći nastavak imao je budžet od 200 milijuna dolara.

Joker drugi dio
Imdb 

Osim Phoenixa i Gage, u filmu glume Zazie Beetz, Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland, Steve Coogan, Ken Leung, Harry Lawtey, Leigh Gill i Sharon Washington.

Iako je iščekivanje na maksimimu, mnogi su bili skeptični jer je film opisan kao mjuzikl s brojnim obradama velikih hitova od kojih je jedna 'That's Entertainment' iz mjuzikla The Band Wagon iz 1953. godine. U pozadini trailera možemo čuti pjesmu Jackie DeShannon 'What the World Needs Now Is Love'.

Joker drugi dio
Imdb 

Joker drugi dio
Imdb 

Trailer započinje u mentalnoj ustanovi Arkham Asylum u kojoj je Arthur Fleck, poznatiji kao Joker, završio na kraju prošlog filma. Tamo upoznaje Harley Quinn koja se žali da, za razliku od njega, nije postigla ništa u životu. Zaljube se, a ostalo je povijest. 

'Joker: Folie à Deux' imat će premijeru četvrtog listopada 2024. godine, točno pet godina nakon premijere prvog filma.