Irski glumac Cillian Murphy u posljednje je vrijeme u središtu mode, glume, produkcije, interesa društvenih mreža... Nakon što je osvojio Oscara za najbolju glavnu ulogu u filmu 'Oppenheimer', postao je i zaštitno lice Versace Icons kampanje, ujedno i prvi muškarac koji je dobio titulu ambasadora te popularne kolekcije.

'Cillian Murphy za Versace Icons. Kada sam vidjela Cilliana na setu snimanja, odmah sam u njemu vidjela Versace muškarca. Snažan, izravan i ikoničan! Cillian je jedan od najboljih glumaca današnjice i jako mu se divim i poštujem ga. Nadam se da vam se kampanja svidjela onoliko koliko smo mi uživali snimati je', rekla je Donatella Versace.

Zatim je još jedna odlična vijest postala službena - a to da će utjeloviti legendarni lik Tommyja Shelbyja u novom filmu koji je nastavak na omiljenu seriju 'Peaky Blinders'. Možemo slobodno reći da je Cillianu ova uloga obilježila karijeru, kao i da je scenarist Steven Knight napravio najbolju moguću odluku što je odabrao upravo njega. A što se filma tiče, bi li uopće imalo smisla snimati ga bez originalnog Tommyja? Ne bi, slažemo se. 

Cillian Murphy Peaky Blinders
Supplied by LMKMEDIA / Landmark / Profimedia 

Za sve ljubitelje Stevena Knighta, donosimo još lijepih vijesti. Naime, u nastajanju je još jedna povijesna serija smještena između Dublina i New Yorka u 19. stoljeću koja će pratiti život Guinnes obitelji nakon smrti glave obitelji Benjamina Guinnessa. Serija će se najviše usredotočiti na njegovo četvero odrasle djece, a zvat će se 'House of Guinness'.

Ono što je trenutno poznato je da je serija u procesu nastanka, kao i da će biti dostupna na Netflixu. U službenim spisima, epizode će prikazati epsku priču o jednoj od najpoznatijih najdugotrajnijih europskih dinastija. Usredotočit će se na na posljedice smrti Benjamina Guinnessa, čovjeka zaslužnog za izniman uspjeh pivovare Guinness, i dalekosežni utjecaj njegove lukave volje na sudbinu njegovo četvero odrasle djece: Arthura, Edwarda, Annu i Bena, kao i na skupinu dublinskih likova koji rade i komuniciraju s Guinness rastućom silom. Inače, Benjamin Guinness je unuk Arthura Guinnessa, koji je kupio St. James Gate pivovaru 1759. godine. 

Budući da je projekt još uvijek u aktivnom razvoju, nisu se dogodile ni najave glumaca, ali definitivno jedva čekamo saznati sve nove detalje.