Kraj je ožujka što znači da je vrijeme za novi osvrt na ono što nas čeka na Netflixu u sljedećem mjesecu. Kao najomiljeniji streaming servis, naprestano nudi bogat izbor, a i travanj ima mnogošta za ponuditi. Donosimo pet serija koje ćemo sigurno gledati i koje će biti dostupne u nadolazećim tjednima. 

Ripley - 4. travnja

Riječ je o Netflixovoj adaptaciji kriminalističkog romana 'The Talented Mr. Ripley' koji nas u obliku serije vodi u New York u šezdesetim godinama prošlog stoljeća. Protagonist Tom Ripley upoznaje Herberta Greenleafa koji mu daje zadatak da ode u Italiju i uvjeri njegovog sina Dickieja Greenleafa da se vrati kući. On se na posljetku zaljubi u Dickiejevu djevojku i poželi živjeti njegov život. Postaje varalica i ubojica.

Baby Reindeer - 11. travnja

Još jedna nova Netflixova serija koja donosi mračnu priču o Marthi, ženi koja je uhodila stand up komičara Donnyja Dunna kojeg je upoznala u kafiću u kojemu je radio. Nakon toga uslijedilo je preko 40 tisuća e-mail poruka, stotine sati glasovnih poruka i dramatičnih trenutaka. Riječ je o istinitoj priči.

Parasyte: The Grey - 5. travnja

Iako će vjerojatno svima pasti na pamet južnokorejski film 'Parasite' koji je 2019. godine odnio tri Oscara, riječ je o nečemu potpuno drugačijemu. SF horor adaptacija istoimene mange bit će uskoro dostupna na Netflixu u obliku serije, a prikazat će čovječanstvo koje se mora što prije suprotstaviti parazitima - rastućoj prijetnji i nepoznatoj vrsti koja počinje koristiti ljude kao domaćine.

Sex and the City - 1. travnja

Da da, dočekali smo dan kada jedna od najomiljenijih serija svih vremena stiže i na Netflix. Sve će 94 epizode svih šest sezona biti dostupne za gledanje, taman da možemo odmoriti oči do najnovijih nastavaka serije 'And Just Like That...' kojoj će stići i treća sezona negdje 2025. godine. Naravno, serija je i dalje dostupna na HBO-u za sve njegove korisnike. 

The Hijacking of Flight 601 - 10. travnja

Intrigantna serija napravljena po istinitom događaju u kojemu je skupina muškaraca otela avion, a dvije su ih stjuardese morale nadmudriti uslijed napetih pregovora u zraku i na zemlji.