Gotovo desetljeće nakon što smo našu kaotičnu, ali šarmantnu junakinju posljednji put vidjeli u njezinom jedinstvenom sjaju, Bridget Jones, ponovno će se pojaviti na velikim ekranima.

Nakon uspješnica 'Bridget Jones’s Diary' iz 2001., 'Bridget Jones: The Edge of Reason' iz 2004. i 'Bridget Jones’s Baby' iz 2016., trenutno se snima i četvrti nastavak. Iako je vijest o snimanju potvrdila autorica knjiga Helen Fielding još 2022. godine, sada se već na njemu uveliko i radi.

Bridget Jones
Imdb 

Helen Fielding otkrila je kako radi na adaptaciji vlastitog djela 'Bridget Jones: Mad About the Boy', a tako će se zvati i novi nastavak filma. Ovaj roman objavljen je 2013. godine, a govori o novoj fazi života glavne junakinje.

Potvrđeno je da će lik ponovno utjeloviti Renée Zellweger, a budimo realni, bez nje film ne bi ni imao smisla. Već je i sama ranije priznala da obožava ovu ulogu, stoga nismo ni sumnjali da ćemo je ponovno gledati u omiljenog formatu koji ju je i proslavio.

Bridget Jones
Imdb 

S njom će se na setu pojaviti i Hugh Grant, kao i Colin Firth, muškarci koji su od početaka dio priče, a gledat ćemo i Emmu Thompson koja se u trećem dijelu pojavila kao Dr. Rawlings. Bit će tu i Chiwetel Ejiofor poznat po ulozi u filmu '12 Years a Slave' te Leo Woodall iz serije 'One Day'.

Premijera filma zakazana je za 25. veljače 2025.