Nekako s proljeća i s valom nove energije u zraku, nezaobilazne su teme veze, odnosi i ljubav. Zvijezde, planeti i astrološki utjecaji i ovog su se proljeća posložili tako da pojedinim znakovima zodijaka ljubavna pitanja idu od ruke. Zanimljivo je kako je u ljubavnim predskazanjima važno zaustaviti se i na činjenici da ako ste se nedavno suočili s izazovnim situacijama, prekidima i teškim bivšim partnerima, novi planetarna zbivanja upravo vama šalju znak da je vrijeme za novi ciklus, novu dižu sreće i ljubavi.

Otkrivamo koja su to tri horoskopska znaka kojima se smiješe nove ljubavi u mjesecima pred nama.

Blizanci

Horoskopski znak blizanci
Shutterstock 

Blizanci su jedan od znakova zodijaka koji će se najvjerojatnije zaljubiti u nadolazećim mjesecima. Donedavnim utjecajemn Plutona koji je upravo završio kretanje kroz polje intimnosti Blizanaca, pripadnici ovog znaka su imali priliku steći iskren i dubok uvid u svoj ljubavni život kroz proteklih nekoliko mjeseci. Poznato je da Pluton uzrokuje velike pomake i promjene, pa je moguće da ste naučili više o tome što želite od partnera. Sreća je na vašoj strani zahvaljujući Jupiteru, koji započinje prolaz kroz vaš znak. Jupiter vlada poljem partnerstva i također je planet sreće, obilja i ekspanzije. Ova bi vas energija mogla potaknuti da odete u svijet i tražite ljubav kakvu sada znate da zaslužujete. Zvijezde poručuju kako će 25. svibnja biti vaš najsretniji dan, pa ako ste spremni za flert, učinite to tada. Također, očekuje vas zabavno ljeto i naglašena sreća u ljubavi kroz sljedećih godinu dana.

Vaga

Horoskopski znak vaga
Shutterstock 

Pred vama je puno ljubavi, zabave i flerta zahvaljujući planetarnim kretanjima u zodijačkim kućama koje ukazuju na veze i odnose. Osim na romantičnim naglasak je i na poslovnim odnosima, pa vas očekuje zacjeljivanje rana ali i brojne nove mogućnosti. Kako biste najbolje iskoristili ove nebeske tranzite, nastojte biti otvoreni za susrete s ljudima na neočekivane načine. Posebno pozitivan je 29. travanj; nekim Vagama bivša ljubav također bi se mogla vratiti u život, a sve bi moglo započeti simpatičnim porukama. Iako to možda nije bivši o kojem ste maštali, mogao bi biti netko tko vam je jednom zapeo za oko, i neće škoditi ako s njim razgovarate. Šanse za romantiku su na vašoj strani.

Škorpion

Horoskopski znak škorpion
Shutterstock 

Ako ste se poželjeli zaljubiti velike su šanse da će vam se to i dogoditi. Naglasak planeta je u vašem polju partnerstva i braka, zato ozbiljno shvatite riječi kako je moguć susret koji bi se mogao pokazati kao vrlo izgledan, te prerasti u stabilnu vezu. Datum koji vam otvara vrata u svijet ljubavnih prilika je 20. travnja, kada se događa konjunkcija Jupitera i Urana, a Škorpionu bi to moglo donijeti iznenadnu promjenu i više prilika na ljubavnom planu. Nemojte se iznenaditi ako upoznate nekog novog na najmanje očekivani način. Ako ste u vezi i potrebno vam je osvježenje, zvijezde pomažu. S Plutonom u vašoj 4. kući doma i obitelji, moguće su promjene, uključujući preseljenje ili organizaciju unutar kućanstva, što će vas potaknuti na još bliskiji odnos s partnerom, a mogao bi i pokrenuti veliki razgovor u kojem ćete vi i vaš partner konačno priznati da ste službeno zaljubljeni, što bi moglo otvoriti pitanje življenja pod istim krovom.