Margot Robbie nakon Barbie senzacije doista ne staje. Kada je napokon krenula izlaziti iz lika omiljene lutke koja joj je obilježila jedno razdoblje karijere, čekaju je novi veliki pothvati.

Naime, nedavno je otkriveno da će sudjelovati u produkciji adaptacije jedne od najuspješnijih igrica 'The Sims' koje ćemo očito uskoro moći gledati u obliku filma, a osim toga, javnost je vrlo uzbuđena i zbog njezinog ponovnog susreta s Ryanom Goslingom, ovoga puta u prequelu filma 'Ocean’s Eleven' iz 2001. godine gdje će ponovno utjeloviti glavne uloge.

Ali to nije sve. Na svoje će doći ljubitelji još jedne igre, ovoga puta one kultne i društvene - Monopoly. Tako će glumica zajedno sa svojom produkcijskom tvrtkom LuckyChap Entertainment preuzeti ulogu producentice u adaptaciji za filmsko platno.

Monopoly
Shutterstock 

Lionsgate je još prošle godine objavio svoj plan o nastanku filma s tematikom Monopolyja nakon što je stekao eOne od tvrtke Hasbro. Sada je postala poznata suradnja s LuckyChap Entertainment zbog čega je uzbuđenje javnosti postalo još veće i jače.

Margot Robbie snima film o Monopolyju
Casey Martin / Alamy / Alamy / Profimedia 

Iako se ne znaju detalji filma, čini se da ćemo gledati i neke ključne elemente igre kao što je skupljanje 200 dolara nakon prelaska polja 'Kreni'. Možemo samo reći da sada jedva čekamo objavu datuma premijere filma koja će sigurno biti nešto sasvim drugačije od do sada viđenog.