Odbrojavanje do nove sezone mnogima omiljene serije Bridgerton i službeno može početi jer je objavljen trailer za 3. sezonu. Nova sezona će biti dostupna u dva dijela, a prvi koji čine četiri nastavka, na Netflixu će biti dostupan od 15. svibnja, dok se drugio dio očekuje 13. lipnja.

Što ima novog u aristokratskim krugovima Londona s početka 19. stoljeća, te što se dešava u obitelji Bridgerton, pomalo daju za naslutiti detalji trailera. U fokusu će biti odnos Penelope i Colina, čije će prijateljstvo doživjeti mnoge promjene, što otvara pitanje piše li im scenarij kraj ili možda strast kojom su do sada bile prožete veze likova u prve dvije sezone. 

Bridgerton Netflix
Imdb 

Kako sinopsis otkriva, Colin se vraća s dugogodišnjih putovanja s novim izgledom koji mu donosi još veću društvenu popularnost, a u jednom trenutku ostaje obeshrabren kada shvati da ga Penelope, jedina osoba koja ga je uvijek cijenila zbog njega samoga, više ne doživljava na isti način. Slobodno možemo reći da je upravo njihova priča okosnica nove sezone.

Bridgerton Netflix
Imdb 

Što o svemu ima za reći Lady Whistledown, tek je za otkriti, dok se više ne skriva vijest kako nam nova sezona donosi nam i neka nova lica, te glumačku izmjenu. Naime, ulogu Francesce Bridgerton preuzela je engleska glumica Hannah Dodd, nakon glumica Ruby Stokes preuzela ulogu u drugom projektu. Seriju je nakon dvije sezone napustila i bivša glavna zvijezda, jedna od sestara slavne obitelji, Daphne Bridgerton, čiju je ulogu glumila glumica Phoebe Dynevor.

Bridgerton Netflix
Imdb 

U iščekivanju serije pogledajte najavni trailer, a neka vašu pažnju osim likova privuku i raskošni detalji koji su i bili razlog za veliku popularnost trenda pod nazivom regencycore.