U tjednu pred nama završava ovogodišnja vladavina znaka Ovan a na astro scenu stupa Bik. Još uvijek je aktivan retrogradni Merkur i neka vas ne iznenadi ako vas ovaj tjedan natjera da nekim nedovršenim poslovima sviramo kraj, te da se potaknuti željom za konačnom promjenom fokusirate na odnose, financije, užitke i druženja.

Ovan

Horoskopski znak ovan
Shutterstock 


Pred vama su zadnji dani vladavine vašeg znaka i zato je dobro da uz poticaj planeta i zvijezda sami sebi postavite pitanje: Što stvarno želite?, te da pronađete način da dođete do željenih ciljeva. Napravite prve korake u smjeru promjena vezanih uz vaših izgled, poslovne okolnosti, te se prezentirajte onako kako samo vi znate. Moguća su neočekivana preopterećenja i izazovi na poslu, ali vaša sposobnost brze prilagodbe i snalaženja bit će ključna za prevladavanje tih situacija. U pomoć vam dolazi i vladavina Bika koji stavlja naglasak na polje financija i imovine. Moguć je priljev dodatnog novca, a na vama je da odlučite u što ćete ga pametno investirati.


Bik

Horoskopski znak bik
Shutterstock 

Vaša sezona službeno počinje ovog petka što osim rođendanskih želja donosi i pitanja na koja morate odgovoriti sami. Gdje želite biti, s kojim se stvarima ili ljudima želite oprostiti, u što ste spremni uložiti? Pazite što želite jer bi se moglo i ostvariti. Također, za stvari koje traže vremena, ne inzistirajte, pustite da se prirodno razviju. Život bi mogao biti puno lakši ako bi se malo oslobodili osobne kontrole, inzistiranja da stvari radite isključivo na svoj način, zato napravite prvi korak i prepustite dio posla i drugima.


Blizanci

Horoskopski znak blizanci
Shutterstock 

Ovaj tjedan otvorite um, slušajte pažljivo, pristupajte stvarima s vedrinom, ali s pokretanjem dobrih ideja pričekajte do sljedećeg tjedna kada Merkur izlazi iz retrogradnog hoda. Uskoro kreće i sezona vladavine Bika koja utječe na vaše polje snova, podsvijest i nematerijalna, mistična pitanja. Zavirite i u tu stranu vašeg bića, posvetite se meditaciji, vježbama. Sve to će doprinijeti vašem stavu i odlukama na što se želite usmjeriti, što želite ostvariti.


Rak

Horoskopski znak rak
Shutterstock 

Pred vama je tjedan u kojem je važno smanjiti razloge za moguću ljutnju, zato prvo krenite od sebe i smanjite osjećaj žrtvovanja, a uperite pogled u budućnost, jer vaši su planovi veliki, a potencijal je još veći ako poduzmete praktične korake da ih ostvarite. Razmišljajte dugoročno čak i ako vam se čini da neki uspjeh možete postići brzo. Možete očekivati emotivne razgovore i iskrene izraze ljubavi s vašim partnerom. Važno je da budete otvoreni za komunikaciju i izražavanje svojih osjećaja na jasan i iskren način. Uživajte u krugu vama dragih ljudi, onih od kojih biste još jednom mogli naučiti zanimljive vještine.

Lav

Horoskopski znak lav
Shutterstock 

Zadnji dani vladavine Ovna potiču vaš poduzetnički entuzijazam, što izaziva pažnju i ljudi oko vas.
U petak kreće vladavina Bika koji u fokus stavlja vaše polje karijere i javne percepcije, a vas potiče da o tim pitanjima razmišljate praktično, s vizijom dugoročne stabilnosti i rasta. Isplatit će se. Nove mogućnosti donose i osjećaj zadovoljstva u vašem svakodnevnom životu, opustite se, uživajte u malim stvarima te ih podijelite s vama dragim ljudima.

Djevica

Horoskopski znak djevica
Shutterstock 

U tjednu pred vama budite spremni na nešto složenije odnose i to prije svega u grupa i timovima. Budite onaj koji kao i uvijek zna ukazati na važnost rokova i obaveza, ali ne dopustite da vam ta pitanja uzrokuju dodatnu dozu stresa. Iako možda preferirate rutinu i predvidljivost, sada je vrijeme da se otvorite za nove mogućnosti i iskustva. Netko iz vaše prošlosti mogao bi vam pružiti ruku pomoći. Maksimalno iskoristite blagodati prirode, na vašoj su strani putovanja i nova znanja, uživajte u prilikama koje vam donose nove zanimljivosti.


Vaga

Horoskopski znak vaga
Shutterstock 

Pred vama je živahan, kreativan tjedan, u kojem ćete morati uskladiti korake naprijed ali i poneki unatrag. Prihvatite mogućnost novih poznanstava, neočekivanih dobitaka, ali i otkrivanja nekih dobro čuvanih tajni. Veselit će vas prijateljski trenuci, prilike za druženje kroz dobru hranu ili umjetničke projekte, a uz pomoć osoba s istaknutim talentima i vaše ideje bi mogle dobiti novi smisao.


Škorpion

Horoskopski znak škorpion
Shutterstock 

Na pola ste puta do vladavine vašeg znaka, i ovi vam dani upućuju poziv da razmislite o svojoj budućnosti. Pažnju usmjerite na odnose, posebno one jedan na jedan, budite svjesni da se promjene ne mogu desiti ukoliko ne izađete iz rutine. Za početak postavite mala očekivanja te iskoristite tjedan kao priliku za istraživanje različitih tehnika opuštanja i pronalazak one koja vam najviše odgovara kako biste održali svoj emocionalni balans i dobrobit. Od velik eje pomoći i boravak u prirodi.

Strijelac

Horoskopski znak strijelac
Shutterstock 

Pred vama su dani koji će vas potaknuti na zaokret, promjenu u vašoj rutini, od načina na koji dolazite na posao do onoga što činite za zdravlje i kondiciju. Ostanite motivirani jer osim što ćete pomoći tijelu potaknut ćete se na promišljanje i hvatanje novih ideja. Sva pitanja koja vas kopkaju, od želje za pronalaženjem novog smjera u poslu, svakodnevici, učenju - sada mogu biti dobro postavljena, a ako ste mišljenja da vam je u planiranju važna pomoć, potražite je, uz takvu pomoć ništa vam ne stoji na putu osobnog rasta i razvoja.

Jarac

Horoskopski znak jarac
Shutterstock 

Vaša najbolja trenutna strategija je da ostanete na tempomatu dok se planeti sljedeći tjedan ne presele u element koji vam je naklonjeniji. Do tada, radite na usavršavanju još nerazvijenih ideja i pripremite se na uspjeh. Iskoristite dane za bavljenje sitnicama koje vas vesele, romantične trenutke, zabavu, odlazak u restoran, kreativne tečajeve, jer sve to potiče vašu kreativnost koja vas dovodi i do opipljivih rezultata.

Vodenjak

Horoskopski znak vodenjak
Shutterstock 

Pred vama je tjedan u kojem ćete sami sebi postaviti brojna pitanja, ali dobro je znati da ne mora svako pitanje odmah dobiti odgovor. Ponekad su pitanja poput otvorenog prozora, prilika za svježe ideje. Moguće su promjene unutar doma, od odluke za preseljenjem do investicije u tehnologiju, a vaše zadovoljstvo i zadovoljstvo vaše obitelju unutar vaša četiri zida vama je od velike važnosti. Prije nego krenete u smjeru promjena porazgovarajte s vama bliskim osobama, rasporedite obaveze i ne opterećujte se suvišnim pitanjima.

Ribe

Horoskopski znak ribe
Shutterstock 

Vrijeme je za dugoročno planiranje, usklađivanje vaših unutarnjih želja i vanjskog svijeta. Utjecaj planeta mogao bi vas potaknuti da konačno rješavate stvari s kojima odugovlačite te da ih skinete s duge liste obaveza. Aktivira se i vaše polje odnosa i kontakata, iskoristite priliku za razgovor sa zanimljivom osobom, doživite zadovoljstvo gledanja na stvari istim očima. Vaše su mogućnosti puno veće i dublje od onog što mislite da možete, zato imajte vjeru u svoje ideje i zadržite otvoren stav kako biste ih nastavili razvijati i dijeliti.