Ove godine, u čast Dana planeta Zemlje, budite dio promjene i sudjelujte u kreiranju pozitivnog utjecaja na okoliš. Neka vaša svijest i djelovanje postanu snaga koja pomiče granice održivosti.

Ekološki odgovorna potrošnja jedna je od njih, pogotovo u današnje vrijeme hiperkonzumerizma. Budite promjena koju želite vidjeti i postanite čuvarima okoliša uz bio&bio i njihovu aktivnost “Sakupi 5 i zašuškaj za planet!”. Sa svake kompostabilne ambalaže koju kupite, izrežite i prikupljajte oznake. Kada skupite 5 oznaka sa „šuškavih“ pakiranja, donesite ih u najbližu bio&bio trgovinu i osvojite popust na ukupan iznos svoje kupovine i diplomu „I JA SAM bio&bio ČUVAR OKOLIŠA“.

feed dan planete zemlje.jpg
promo 

Zajedno s vama, poštedjeli smo planet čak 4,6 tona plastike

Ova kompostabilna, „šuškava“ folija uopće ne sadrži plastiku. Izrađena je od prirodnih celuloznih vlakana koja se u potpunosti razgrađuju i postaje dijelom okoliša, kao prirodni otpad. Proizvode ćete prepoznati po certifikatu kompostabilne ambalaže na naljepnici, ali i po šuškavoj teksturi. A, kupovinom u njoj upakiranih bio&bio žitarica, mahunarki, orašida, sjemenki druge organske hrane, djelujemo na očuvanje planeta. Nakon korištenja ambalaža se može baciti u kantu za biootpad i to zajedno s naljepnicom koja je također biorazgradiva, čime potvrđujemo pravo na diplomu čuvara okoliša. Tijekom posljednje četiri godine korištenjem ove bio&bio kompostabilne ambalaže, zajedničkim snagama smo poštedjeli naš planet čak 4,6 tona plastike!

biokompostibilna ambalaza.jpg
promo 

Dan planeta Zemlje proslavite u Zrno bio bistrou

U ponedjeljak 22.4. Zrno i bio&bio obilježavaju Dan planeta Zemlje u Zrno bio bistrou, u Medulićevoj 20, uz prigodan eko event.
Od 13 do 20 sati imate prilike uživati u u posebnom jelovniku i obrocima spravljenima s organskim i zdravim namirnicama koje dolaze sa Zrno imanja. Jelovnik od tri slijeda osmislile su glumica Anita Matić Delić i chefica Zrno bistroa Dina Frleta. U Zrno bio bistrou možete degustirati ovaj poseban jelovnik ili samo popiti kavu i razgledati prodajnu izložbu plakata ilustratorice Lane Živić.

feed zrno.jpg
promo 

No, bio&bio s obilježavanjem Dana planeta Zemlje kreće već u petak 19.4. uz posebno izdanje bio&bio petka, ovoga puta s 20% popusta na cjelokupan iznos računa iznad 25€. Vidimo se i hvala vam što ste i vi bio&bio ČUVARI OKOLIŠA.