Od danas Venera prelazi u Bika, a s time želja, ljubav i ljepota postaju usklađeni sa senzualnošću i praktičnosću. To će vas potaknuti da investirate u kvalitetu i dugoročnost, bilo da se radi o odnosima, poslu, hobijima... S druge strane, Mars, planeta akcije i energije, spreman je za postizanje jednog cilja, stoga idite polako i cijenite darove života. Povucite crtu na mjestu gdje ste sada i tamo gdje želite biti pa tom procesu pristupite na najdirektniji mogući način.

Ovan

Ovaj tjedan sve svodi na vašu volju za pokazivanjem inicijative, a vi ju nesumnjivo posjedujete. Zvijezde se usklađuju kako bi vam pružile odlučnost.

Horoskop ovan
Shutterstock 

Bik

Očekuje vas period usklađivanja emocionalne stabilnosti, ali kroz otkrivanje novih dubina i razina koje još u sebi niste otkrili. Vrijeme je zato idealno za posvetu kreativnom djelovanju.

Horoskop bik
Shutterstock 

Blizanci

Pred vama su nove prilike i sada trebate pokazati svoje komunikacijske vještine kako u poslovnim, tako i u privatnim situacijama. Merkur vam daje odlučnost i potporu pri donošenju odluka.

Horoskop blizanci
Shutterstock 

Rak

Planetarna situacija šalje vam vijest kako biste se trebali pozabaviti svojim emocijama i to onima koje krijete ili se niste do sada bili spremni suočiti s njima.

Horoskop rak
Shutterstock 

Lav

Prirodno ste vođa pa će vas mnogi tražiti u toj ulozi, a vi ste spremni odazvati se. Preuzmite inicijativu na poslu - imate hrabre, originalne ideje i sada će doći do izražaja i biti viđene.

Horoskop lav
Shutterstock 

Djevica

Vaša stabilnost bit će ključna u poslovnim i osobnim odnosima. Ne dopuštate da vas išta izbaci iz takta. Pružit će vam se prilika za uživanje u određenim umjetničkim aktivnostima koje će nadahnuti i vaš privatni život.

Horoskop djevica
Shutterstock 

Škorpion

Pred vama je period koji vas poziva na intimni rast. Da, dobro ste čuli, ako ste u odnosu sada trebate naučiti i usvojiti ključne lekcije.

Horoskop škorpion
Shutterstock 

Strijelac

Puni ste novih ideja koje u vama ključaju, a vi osjećate nemir i potrebu podijeliti ih sa svijetom. Učinite to jer na taj ćete način izići iz svoje dosadašnje zone komfora.

Horoskop strijelac
Shutterstock 

Jarac

Budite prisutni, kada je riječ o potrebama vama najbližih osoba. Mogli biste se iznenaditi brzinom kojom će se poboljšati.

Horoskop jarac
Shutterstock 

Vodenjak

Bit ćete vrlo inovativni a vaše nekonvencionalne metode mnogima će se pokazati interesantnima. Početkom tjedna pripazite na način komunikacije.

Horoskop vodenjak
Shutterstock 

Ribe

Očekuje vas doba sklada i umirenja. Imate potrebu njegovati neke odnose i znate koji imaju prioritet jer su vam potrebni i zaslužujete malo pažnje koja vam je nedostajala.

Horoskop ribe
Shutterstock