Dok neki horoskopski znakovi uživaju u solo, single statusu, ima i onih koji taj status ne vide kao prednost, jer oni jednostavno ne vole biti samci. Oni jednostavno uživaju biti u vezi, dijeliti prostor i vrijeme s dragom osobom, i napravit će sve kako bi pronašli savršenog partnera uz kojeg će razvijati osjećaj pripadanja. Naravno da i ti znakovi prihvaćaju faze u kojima kvalitetno žive samački period, ali iskreno će priznati kako se osjećaju bolje – u paru, jer tada se osjećaju najispunjenije.

Otkrivamo koja su to tri horoskopska znaka koja ne priželjkuju single status:

Bik

Bik se rijetko osjeća potpunim dok ne nađe osobu dragu srcu. Kao znak kojim vlada Venera, planet ljubavi, Bikovi rado sanjare o dejtovima, prvim izlascima, romantičnim večerama i osjećaju zaljubljivanja. Ne vole kada upadnu u fazu samoće, one u kojoj na horizontu života ne vide ime kojem se mogu veseliti, a njihov je dugoročni cilj pronaći dobrog partnera kako bi zajedno mogli upasti u udobnu i ugodnu rutinu. To je odraz činjenice kako je Bik zemljani znak koji uživa biti uzemljen, u stabilnim odnosima i onaj kojeg ne opterećuje rutina. Savršen su partner za mala i velika uživanja, odlaske u restorane i bingeanje omiljenih serija.

Horoskop astro zodijak ljubav
Shutterstock 

Rak

Rakom vlada Mjesec, koji utjelovljuje sigurnost u svim oblicima, uključujući emocionalnu sigurnost. A Rak, empatični vodeni znak, svojevrsni je profesionalac u tješenju onih oko sebe, ali i onaj koji uživa u brizi koji drugi pokazuju prema njima. Rak žudi za stabilnošću u vezi, a kako se u single statusu ne osjeća najbolje, uložiti će puno energije u pronalaženje nekoga s kim će planirati zajedničku budućnost. Uživaju u zajedničkim buđenjima ali i činjenici da se imaju kome vratiti kući, te će svog partnera uvijek nastojati iznenaditi malim iznenađenjima, druženjima, jer se tako osjećaju potpuno.

Horoskop astro zodijak ljubav
Shutterstock 

Vaga

Vaga je znak koji će bez problema posegnuti za svim kontaktima i aplikacijama za dejtanje, jer se jednostavno ne osjećaju dobro dok su single. Za istaknuti je kako bez obzira na potrebu za vezanjem Vage neće ostati u vezama i odnosima koje ih ne ispunjavaju, a ako zaključe kako taj odnos ne ide u dobrom smjeru, misli će im već biti usmjerene na sljedeću priliku kojom će pokušati ostvariti novu vezu. To ih zna uplesti u veze koje su iskričave, dramatične, ali često prihvaćaju sve samo da se ne mora objaviti status samca. Koketne, vole osjećaj zaljubljenosti i pažnje, u trenucima samoće okrenut će se najbližim prijateljima te tako napuniti svoje emocionalne baterije.