U tjednu pred nama smješe nam se nove promjene, a svaki će horoskopski znak osjetiti ih na drugačiji način. Za nama su brojna travanjska planetarna kretanja, a ugodu vladavine znaka Bika potvrđuje i mladi Mjesec koji dolazi 7. svibnja i koji donosi umirujuće, ugodne vibracije za kojima su mnogi od nas žudjeli. Mladi Mjesec je uvijek točka osvježenja, resetiranja. Ono što je učinjeno je prošlost, a sada imamo priliku usmjeriti se i usredotočiti na ono što želimo od sljedeće faze.

Pročitajte tjedni horoskop od šestog do 12. svibnja 2024. godine. 

Ovan

Ovaj tjedan fokusirajte se na komunikaciju. Budite otvoreni i iskreni u svojim razgovorima kako biste izbjegli nesporazume. Mogli biste dobiti važne informacije koje će vam pomoći u donošenju važnih odluka.

Horoskop ovan
Shutterstock 

Bik 

Financije su u središtu pažnje ovog tjedna. Razmislite o svojim dugoročnim ciljevima i napravite planove kako biste ih ostvarili. Budite pažljivi s troškovima i pazite da ne premašite svoj proračun.

Horoskop bik
Shutterstock 

Blizanci

Ovaj tjedan naglasak je na vašim odnosima s drugima. Budite otvoreni za kompromise i pokažite razumijevanje prema potrebama drugih. To će vam pomoći u jačanju veza i stvaranju harmonije.

Horoskop blizanci
Shutterstock 

Rak

Vaša kreativnost dolazi do izražaja. Iskoristite svoju maštu i inspiraciju kako biste se izrazili na različite načine. Mogli biste otkriti nove hobije ili interese koji će vam donijeti radost.

Horoskop rak
Shutterstock 

Lav

Fokusirajte se na svoje emocionalno blagostanje. Pronađite načine kako biste se brinuli o sebi i svojim potrebama. Vrijeme je da se posvetite sebi i napunite svoje baterije.

Horoskop lav
Shutterstock 

Djevica

Ovaj tjedan naglasak je na vašim obavezama i odgovornostima. Budite organizirani i efikasni kako biste uspješno obavili sve što trebate. Ne zaboravite si uzeti i malo vremena za opuštanje.

Horoskop djevica
Shutterstock 

Vaga

Vaše socijalne vještine dolaze do izražaja. Budite društveni i otvoreni za nova poznanstva. Možda ćete otkriti inspirativne ljude koji će vam pomoći u ostvarivanju vaših ciljeva.

Horoskop vaga
Shutterstock 

Škorpion

Ovaj tjedan fokusirajte se na svoje unutarnje stanje. Duboko razmislite o svojim ciljevima i željama te razmislite o koracima koje trebate poduzeti kako biste ih ostvarili. Budite hrabri i vjerujte u sebe.

Horoskop škorpion
Shutterstock 

Strijelac 

Vaša energija je na visokoj razini. Iskoristite je za pokretanje novih projekata i istraživanje novih mogućnosti. Budite otvoreni za promjene i spremni na izazove koje vam život donosi.

Horoskop strijelac
Shutterstock 

Jarac

Ovaj tjedan naglasak je na vašim odnosima s obitelji i domom. Posvetite vrijeme svojim najmilijima i uživajte u zajedničkim aktivnostima. Pazite da izbjegnete konflikte i budite strpljivi s članovima obitelji.

Horoskop jarac
Shutterstock 

Vodenjak

Ovaj tjedan fokusirajte se na komunikaciju s drugima. Budite jasni i direktni u svojim porukama kako biste izbjegli nesporazume. Otvorite se za nove ideje i perspektive.

Horoskop vodenjak
Shutterstock 

Ribe

Vaša intuicija je snažna. Poslušajte svoje unutarnje glasove i pratite ih u donošenju odluka. Budite otvoreni za duhovne aktivnosti koje će vam pomoći u povezivanju s višim svjetovima.

Horoskop ribe
Shutterstock