I više od godinu dana nakon velike najave, Chanel je izbacio dugoočekivani kratki film za muški miris Bleu de Chanel gdje je glavna uloga pripala mladoj glumačkoj senzaciji Timothéeju Chalametu.

Zaista možemo reći napokon, budući da je riječ o 90 sekundi koje je režirao velikan svijeta filma, Martin Scorsese.

'Film istražuje delikatnu ambivalentnost između pretjerane eksponiranosti koja dolazi sa slavom i uzrokuje da glumac živi scenariziranu verziju svog života, i njegove duboke želje da traži autentičnost u svom zanatu', rekli su iz Chanela.

Trenutno filmska zvijezda broj jedan tako je smještena između zavidnog stana na Manhattanu, televizora, željezničke stanice i još mnogo toga. 'Jedna od najvećih časti, ako ne i najveća čast, u mojoj karijeri: raditi s Martinom Scorseseom u New Yorku. Ja sam njujorški dečko - ja sam njujorški glumac. Mogu staviti 'checked' za ogromnu stvar na mojoj listi', riječi su Timothéeja Chalameta.

Chanel je prvi put spomenuo kampanju u svibnju 2023. kada je najavio glumca kao zaštitno lice svog citrusno-drvenastog mirisa. Sjećate se onog virusnog videa iza kulisa Chalameta kako trči na peronu vlaka u kameru? Sada je to napokon stiglo u cjelokupnom izdanju i malo je reći da smo oduševljeni.